Top cei mai fustangii barbati ai zodiacului. Afla de cine sa te feresti!

Nativul din Balanta este foarte nehotarat si se lasa purtat de val atunci cand vede o femeie mai frumoasa decat partenera lor de viata.

1. Pesti

Barbatii din aceasta zodie ocupa locul 1 in acest top fara sa existe vreun pericol ca vor fi detronati. Acest barbat poate avea o amanta in timp ce este angajat intr-o relatie cu tine si nu iti va spune ca iubeste pe altcineva pentru ca este prea las sa infrunte adevarul. Cauta mereu fructul interzis si este atras in permanenta de ceea ce nu are!

CITESTE SI: Top 6 cei mai violenti barbati ai zodiacului. Afla pe cine sa eviti!

2. Balanta

Acest nativ poate sa te tradeze cu o mare usurinta, pentru ca actioneaza instinctiv si nu se gandeste la consecinte. Mereu va avea pareri admirative despre femeile frumoase si foarte aranjate, fie in prezenta ori absenta ta. Este foarte nehotarat nestiind ce vrea de la viata, poate avea si amanta si sotie, cautand in permanenta ceva mai bun pentru ei!

3. Berbec

Cu siguranta acesti nativi nu sunt loiali, ei fiind foarte afemeiati si atrasi de lucruri interzise. Sexul e foarte important pentru ei si isi aleg partenerele in functie de pasiunea cu care sunt inzestrate. Se plictisesc repede si cauta mereu ceva nou odata ce femeia de langa ei nu mai are nimic sa le ofere!

 4.Gemeni

Gemenii sunt destul de fustangii si iau o mentiune pentru pozitia lor in acest top. Ei pot iubi cu aceeasi pasiune mai multe femei in acelasi timp si sunt dornici de a experimenta tot mai multe lucruri noi. Ca sa poti tine un astfel de partener langa tine, trebuie mereu sa evoluezi si sa te reinventezi, prea mare efortul pentru un barbat, nu?

5. Sagetator

Acest nativ vrea sa faca de toate pe parcursul vietii, asa ca va experimenta cu siguranta cum este sa fie si cu o alta femeie in afara de tine. Nu face o regula din asta, insa daca se indragosteste de altcineva, nu se mai uita la ce lasa in urma. Nu traieste cu regrete si se gandeste mai mult la el decat la cei din jurul lui, fie ei copii ori sotie.

CITESTE SI: Cum sa mentii pasiunea in relatie, in functie de zodia lui

6. Leu

Leul poate fi si cuminte, dar poate calca si stramb din curiozitate. Daca a fost prins, isi va asuma si va pleca din viata ta, iar daca nu, cu siguranta va face acest episod uitat. El iubeste cu patos si atunci cand o face lupta pentru persoana respectiva, insa in acelasi timp adora sa flirteze si sa se simta macho.

Sursa:eva