VEZI DACA IL AI SI TU IN PAT! Topul celor mai POTENTI MASCULI din ZODIAC

Nativul din Leu este constient de faptul ca este foarte bun la pat si nu se oboseste sa impresioneze chiar pe oricine.

1. Leu

Nativul din aceasta zodie este foarte bun la pat, insa trebuie ca partenera lui sa fie pe masura asteptarilor sale. Nu se oboseste sa impresioneze pe oricine, insa potenta lui nu poate fi ascunsa in niciunul dintre cazuri. Este foarte energic, se gandeste ca si persoana de langa el sa se simta bine si ii place mereu sa experimenteze lucruri noi in materie de sex.

CITESTE SI: Zodii de care sa nu te indragostesti niciodata! Fereste-te de ele

2. Berbec

Berbecul ocupa cea de-a doua pozitie in topul celor mai potente zodii si isi merita din plin locul. Este foarte deschis atunci cand vine vorba de sex pentru ca este mandru de ceea ce detine si stie ce trebuie sa faca in pat. Este un profesionist, dar si un bun vrajitor in acelasi timp. In mare parte a partidelor sexuale pe care le are el este cel care da startul, care face regulile si care este mai pasional.

3. Scorpion

Acest nativ este foarte curajos in pat si nu vei fi dezamagita de cum te va face sa te simti. Stie cum sa se miste, ce sa iti spuna in timpul partidelor de amor si nu este egoist asa cum sunt alti reprezentanti ai zodiacului. Ii place sa aduca mereu ceva nou in pat, dar are nevoie ca si iubita lui sa fie la fel de indrazneata ca si el.

4. Sagetator

Nu ai zice ca acesti nativi ar avea prea multe de demonstrat in pat, insa aparentele insala. Acest barbat este destul de potent si stie cum sa se poarte astfel incat si partenera lui sa se simta bine. In ciuda imaginii de om cuminte pe care o expune, in pat devine foarte vulcanic si pasional.

5. Taur

Taurii sunt tauri si in dormitor, le place sa domine, sa aiba initiativa, sunt usor agresivi, dar si romantici in egala masura. Acesti nativi sunt buni la pat in masura in care partenera lor se dedica la fel de mult ca si ei. Este incapatanat si nu se lasa pana nu obtine ce isi doreste, uneori fiind sufocant sau enervant.

CITESTE SI: Cu ce zodii poti sa ai relatii de durata

6. Balanta

Acest nativ este foarte stapan pe sine si mandru de dotarile sale, insa nu de fiecare data reuseste sa isi impresioneze partenera. Chiar daca aparent promite multe…rezultatele nu sunt spectaculoase. Se poate spune ca este usor egoist si nu incearca sa se perfectioneze pentru iubita sa. Este jucaus si adora sa experimenteze tot mai multe pozitii si situatii noi.

Sursa:kfetele