Top cele mai cuceritoare zodii in dragoste

Astrologii sunt de parere ca doar cateva semne zodiacale sunt norocoase in dragoste si au un stil aparte de a seduce si cuceri pe cineva.

Taur
Desi este una dintre cele mai sensibile zodii, taurii fac parte din clasamentul celor mai mari cuceritori din semnele zodiacal. Punctele lor forte sunt urmatoarele: sunt spontani in actiuni si sunt foarte creativi. Ei sunt gata sa experimenteze totul in viata de cuplu. Cei nascuti sub acest semn zodiacal au de obicei o stare pozitiva, care nu poate trece neobservata. Acestia au un farmec aparte, sunt inteligenti si au o magie aparte in ochi, cu care atrag imediat persoanele opuse. Fac foarte rar primul pas intr-o relatie, insa daca doriti pentru a face jocul foarte interesant, trimiteti-i semnale ca il placeti, apoi taurul isi va da seama ca poate face pasul urmator.

CITESTE SI: Topul fustangiilor: In ce zodie sunt barbatii care insala fara niciun regret

Gemeni
Gemenii sunt maestri ai flirtului si este intr-adevar destul de greu sa le rezistati. Datorita naturii sale artistice, oamenii nascuti sub acest semn zodiacal sunt extrem de buni la comunicare si adora jocurile tentante. Gemenii au un simt al umorului incredibil cu care impresioneaza si de fiecare data devine centrul atentiei. Iubesc surprizele romantice si au capacitatea de a spune numai cuvinte frumoase persoanei iubite.

Scorpion
Aceasta este zodia cea mai guvernata de planetele Marte si Pluto si de asemenea, se afla in primele trei zodii cele mai cuceritoare. Scorpionii sunt extrem de senzuali, sunt gata sa faca orice sacrificiu pentru a obtine ceea ce au nevoie in dragoste si, de asemenea, sunt foarte pasionali. Ca stapani ai flirtului, acestia utilizeaza un arsenal mare de tehnici pentru a impresiona persoanele opuse. In seductie au sprijin puternic din partea lui Pluto. Scorpionii actioneaza de obicei intr-un mod neobisnuit. Cei nascuti sub semnul Scorpionului isi mentin un aspect ingrijit, interesant si imprevizibili ca interlocutori.

Varsator
Varsatorii sunt dotati, de asemenea cu o personalitate unica in dragoste. Carisma lor este electrizanta si generata de catre Uranus. Ele sunt flexibili, ambitiosi si nu renunta pana cand nu obtin ceea ce vor. De obicei, au nevoie de un efort minim pentru a obtine atentia persoanelor opuse. Varsatorul este extrem de popular si aproape intotdeauna face primul pas intr-o relatie. Acest semn zodiacal stie sa flirteze foarte bine si este greu sa ramana fideli partenerului lor. Cu toate acestea, langa ei veti trai experiente de neuitat.

 

Sursa: bewoman.ro