TOP FORBES: Lady Gaga si Justin Bieber, cele mai bogate vedete sub 30 de ani

TOP 10 FORBES al celor mai bogate celebritati, cu varsta de pana in 30 de ani, o claseaza pe primul loc pe Lady Gaga, urmata de Justin Bieber si Taylor Swift. Clasament Forbes al celebritatilor care nu au implinit 30 de ani, dar care au reusit sa acumuleze averi impresionante, vizeaza doar castigurile din 2012. 

Surpriza acestui an o reprezinta Lady Gaga, care ocupa primul loc in clasamentul Forbes. Excentrica vedeta a castigat anul trecut nu mai putin de 80 de milioane de dolari.

Pe locul doi in Topul Forbes se situeaza indragitul cantaret Justin Bieber, care desi mai are mult pana va implini 30 de ani, anul trecut a castigat impresionanta suma de 58 de milioane de dolari.

Pe locul 3 se claseaza Taylor Swift, care in 2012 a castigat 55 de milioane de dolari, Calvin Harris ocupand locul 4, cu 46 de milioane de dolari.

Urmatoarele locuri sunt ocupate de Rihanna, cu 43 de milioane de dolari, Katy Perry, cu 39 de milioane de dolari si Jennifer Lawrence, cu 26 de milioane de dolari.

Tot 10 este completat de Adele, cu 25 de milioane de dolari, de actrita Kristen Stewart, cu 22 de milioane de dolari, si de Taylor Lautner, tot cu 22 milioane de dolari.