Top zece piese de ascultat la volan de Craciun

Colindele lente de Craciun pot fi inlocuite usor la volan de piese alerte, care nu atenteaza la atmosfera de sarbatoare specifica Sarbatorilor, iar britanicii au facut un top al celor mai interesante piese de acest tip care pot fi ascultate in zilele de Craciun.

Cea mai populara melodie de Craciun pentru soferii din Marea Britanie este, scrie automarket.ro, Fairytale of New York, cantata de cei de la The Pogues alaturi de Kirsty MacColl. Aceasta melodie a fost in topul din Marea Britanie in 1987, cand a ajuns pe locul doi in perioada Craciunului. Nu toti soferii prefera aceasta melodie insa, soferii mai in varsta fiind atrasi de alte genuri de muzica. Mai exact, 29% dintre soferii de peste 65 de ani au declarat ca nu vor sa auda de melodiile din Top 10. Soferii care au depasit varsta de 55 de ani prefera melodiile mai vechi ale unor artisti consacrati precum Sir Cliff Richards, dar melodia sa “Mistletoe and Wine” nu a ajuns in acest top.

Cei din Irlanda de Nord prefera melodia Happy Christmas (War is Over) a lui John Lennon, in timp ce melodia Driving Home for Christmas a lui Chris Rea a fost preferata de soferii in nord-estul Angliei.

Iata topul celor mai apreciate melodii de Craciun din Marea Britanie:

1. Fairytale of New York – The Pogues si Kirsty MacColl

2. Driving Home for Christmas – Chris Rea

3. White Christmas – Bing Crosby

4. Merry Christmas Everybody – Slade

5. I wish it could be Christmas Every Day – Wizzard

6. All I Want for Christmas – Mariah Carey

7. Do they know it’s Christmas? – Band Aid

8. Last Christmas – Wham

9. Happy Christmas (War is Over) – John Lennon

10. Simply Having a Wonderful Christmas Time – Paul McCartney

 

Sursa foto: finantistii.ro