TOPUL ACTORILOR DE LA HOLLYWOOD PLATITI EXAGERAT – FORBES

Revista FORBES realizeaza un clasament al actorilor PLATITI EXAGERAT pentru rolurile pe care le interpreteaza, comparativ cu veniturile pe care reusesc sa le atraga filmele in care acestia joaca.

ADAM SANDLER conduce pentru un al doilea an consecutiv lista Forbes a actorilor de la Hollywood exagerat platiti. El este urmat de JOHNNY DEPP si BEN STILLER, informeaza BBC.

Revista realizeaza acest top comparand salariile estimate ale actorilor, bugetul si veniturile ultimelor trei filme in care acestia au jucat inainte de luna iunie 2014.

CITESTE SI: TOP 10 AL CELEBRITATILOR DECEDATE CU CELE MAI MARI VENITURI IN 2014 

Filmele de animatie si rolurile cameo nu au fost luate in considerare. Desi ultimul film al actorului de comedie ADAM SANDLER, ‘Grown Ups 2’ (Oameni mari si fara minte, 2013), a acumulat 246 milioane de dolari box office-ul mondial, aceasta nu a fost suficient pentru a contracara precedentele esecuri ale starului hollywoodian in varsta de 48 de ani, comediile ‘Jack and Jill’ (Jack si Jill, 2011) si That’s My Boy’ (Baiatu’ tatii, 2012) .

S-a estimat ca pentru fiecare 1 dolar platit lui ADAM SANDLER, el a generat incasari medii de numai 3,20 dolari, ceea ce reprezinta cea mai mica rata de amortizare a investitiei facuta intr-un actor. Prin comparatie, in 2013, Emma Stone a adus inapoi o suma estimata de 80,70 dolari pentru fiecare dolar cu care a fost platita pentru ultimele ei trei filme.

JOHNNY DEPP, starul din ‘Piratii din Caraibe’, s-a clasat pe locul al doilea in topul din 2014, cu venituri medii de 4,10 dolari pentru fiecare dolar cu care a fost platit. Cele mai recente filme ale sale au fost The Lone Ranger (Legenda calaretului singuratic, 2013) si Umbre intunecate, 2012).

CITESTE SI: TOP 10 al celor mai bine PLATITE actrite de la HOLLYWOOD – FORBES 

Actorul de comedie BEN STILLER, al carui ultim film Night at the Museum: Secrets of the Tomb (O noapte la Muzeu: Secretul Faraonului, 2014) a fost lansat de curand, este al treilea pe lista, cu un venit mediu de 4,80 de dolari pentru fiecare dolar ce i-a fost platit, intrucat alte doua filme recente ale sale, Tower Heist (Jaf… la turnul mare, 2011) si The Watch (Extra’ paza-n cartier, 2012) nu au avut incasari importante in box office-ul mondial.

Actorii RYAN REYNOLDS si TOM HANKS completeaza acest clasament mai putin onorabil, cu venituri medii de 4,9, respectiv 5,2 dolari pentru fiecare dolar cu care au fost platiti. SANDRA BULLOCK este singura actrita care apare pe lista, pe locul 9, cu un venit mediu de 9 dolari la 1 dolar primit.

Sursa foto: cinemagia.ro