Topul celor mai accesate SITE-URI de utilizatorii din Romania

TOP SITE-URI ROMANIA. Intr-un top al celor mai bine cotate douazeci de pagini de Internet din Romania se regasesc patru SITE-uri de cumparaturi, unul de pariuri online, precum si unul care promite o imbogatire rapida, din fata calculatorului.

TOP SITE-URI ROMANIA. In clasamentul realizat de Alexa.com, Google se afla pe prima pozitie la nivel mondial. Gigantul american isi mentine suprematia si pe piata din Romania, atat versiunea internationala a site-ului cat si cea  in limba romana regasindu-se in top.

In Romania, la fel ca si in clasamentul global, pe locul secund se claseaza Facebook.com, cea mai folosita retea de socializare din lume, cu peste 1.2 miliarde de utilizatori in fiecare luna. 

TOP SITE-URI ROMANIA. Pe langa Google, cu versiunea internationala si cea locala, si Facebook, inca doua pagini de Internet se regasesc intre cele mai bine cotate zece SITE-URI, atat la noi cat si in statele din regiune. Este vorba despre Youtube.com si Wikipedia.org, enciclopedia online, care are un continut gratuit si este disponibila tuturor, atat pentru utilizare, cat si pentru dezvoltare, informeaza Mediafax.

Citeste si: STUDIU: PERSOANELE CARE SCRIU COMENTARII ON-LINE AR PUTEA FI NARCISISTE, PSIHOPATE SI SADICE

TOP SITE-URI ROMANIA. Bet365.com, un SITE de pariuri online, se claseaza pe locul al optulea in Romania, tara noastra fiind din singura din regiune care include un site de acest fel in primele zece pozitii din clasament.

Filelist.ro, cel mai mare SITE peer-to-peer din Romania, care faciliteaza partajarea de fisiere intre utilizatori, des criticat pentru presupusa inlesnire a pirateriei online, ocupa pozitia a zecea in topul celor mai bine cotate pagini de Internet de la noi.

TOP SITE-URI ROMANIA. Totodata, SITE-URILE de anunturi si cumparaturi online ocupa patru dintre primele douazeci de pozitii in clasamentul autohton. Astfel, pe langa eMag.ro, locul 15, in top 20 se regasesc Mercador.ro, locul 9, Tocmai.ro, locul 12 si Okazii.ro, locul 18.

Alexa Internet este o companie detinuta de Amazon.com, care ofera informatii referitoare la traficul web. 

Sursa foto: incont.ro