Topul celor mai bune femei in pat in functie de zodie

Se stie ca performantele sexuale sunt influentate si de zodie, fiecare avand atat plusurile, cat si minusurile dominante in orice aspect al vietii, deci si la pat. Cu toate acestea, femeile din unele zodii se pare ca atrag barbatii ca un magnet. Sexualitatea lor este puternica si, cu cat devin mai experimentate, cu atat sexul este desavarsit.

Femeia Gemeni

Zodia Gemeni este una de aer, deci predomina energia, masculinitatea, creativitatea. Predispozitia femeilor Gemeni catre sex este foarte crescuta, iar puterea de seductie este incomensurabila. Ele sunt foarte deschise la nou, deloc modeste si apeleaza la vorbe murdare daca este cazul. Sunt foarte creative cand vine vorba de fantezii sexuale, le place spontaneitatea, asa ca, daca nu le oferi momente pasionale, de moment si diferite, mai bine cauta-ti alta zodie. Femeia Gemeni poate vorbi mult despre sex, dar adora mai ales sa-l practice. Ea stie cum sa ofere, dar si sa primeasca placere in acelasi timp.

CITESTE SI: Topul fustangiilor: In ce zodie sunt barbatii care insala fara niciun regret

Femeia Leu

Zodia Leu este una de foc, imprevizibila, cu o mare putere de seductie, iar cel mai mare atu este magnetismul. Astfel, femeia Leu este plina de energie si atrage barbatii cu o mare usurinta. Exact ca un pericol de care stii ca nu te poti atinge, barbatii cad in plasa ei imediat. Femeii Leu ii plac aventurile si experimenteaza permanent. E foarte creativa sexual, implicata sa ofere satisfactie maxima partenerului si schimba des pozitiile. Nu are limite sau inhibitii. Focoasa, ea e iubitoare si perversa in acelasi timp. La pat, are predispozitie spre a prelua conducerea.

Femeia Fecioara

Femeia Fecioara e o zodie de pamant, deci si cea mai fertila dintre zodii. E organizata, rationala, neobosita si utilizeaza sexul intens pentru ca acesta e elementul primordial al unei stabilitati (indiferent daca vorbim despre o familie, o relatie, fertilitate). Cu accent pe partea tactila si olfactiva, femeile Fecioare iubesc dansul seductiei, sunt aventuroase, desi cauta mereu stabilitate. Se excita usor, se preteaza la a fi “rele”, insa cu masura, atat cat sa te excite mai tare. Pasionale, ele sunt foarte atente la toate detaliile in timpul sexului. Foarte sexy, de asemenea, doresc sa devina amantele perfecte, insa mai mult pentru cel cu care vor lega o relatie de lunga durata.

Femeia Scorpion

Zodie de Apa, femeia Scorpion e foarte volatila, profunda si cauta placeri necunoscute. Pentu ea, sexul inseamna putere si poate obliga partenerul sa ii urmeze calea in pat. Ii place sa se joace cu barbatii, sa ii aprinda, dar mai mult pentru propria sa dezvaluire. Energia interioara este maxima si tinde sa acapareze partenerul sexual. Misterioase, femeile Scorpion sunt si cele mai salbatice la pat. De fapt, ele se joaca numai cu un scop, insa nu le plac barbatii care se joaca la randul lor cu ele. Ele domina peisajul sexual.

CITESTE SI: Top 5 zodii care iubesc alcoolul

Femeia Varsator

Femeia Varsator e tot zodie de aer, asa ca imaginatia domina si la ea pe taramul sexului. E deschisa la orice, poate surprinde barbatii cu tot felul de fantezii si pozitii sexuale si tinde sa fie dominanta. Senzatiile fizice sunt in top si nu are nicio problema in a face primul pas. Cu toate acestea, nu e dispusa sa piarda timpul, asa ca daca nu meriti efortul, te va lasa deoparte. Daca depui efortul sa treci peste raceala ei initiala, vei avea parte de niste partide de sex grozave. Foarte versatile in pat, femeile Varsator vor exprimenta placerea sub toate formele ei.

Sursa: yve