Topul celor mai bune smartphone-uri aflate pe piata. Vezi aici unde se afla telefonul tau. GALERIE FOTO

Pentru unii conteaza procesorul, la altii este important designul, calitatea fotografiilor, dimensiunea ecranului sau pur si simplu numele inscris pe spatele carcasei. Pornind de la aceste aspecte, incepand cu dimensiunile si analizand alte caracteristici la fel de importante, editorii de la Tom’s Guide au intocmit un top al celor mai bune smartphone-uri aflate pe piata.

Cel mai bun smartphone: Samsung Galaxy Note 3

Galaxy Note 3 este dotat cu un display de 5.7 inchi si permite o usurinta in folosire datorita stiloului S Pen cu care este dotat. Note 3 permite si un serviciu de multitasking foarte bun, iar cu Multi Window de la Samsung, utilizatorul poate rula doua aplicatii una langa cealalta. Cea mai buna parte a acestui phablet este, in opinia sursei citate, calitatea bateriei. Asta pentru ca ofera mai mult de 10 ore de folosire.

Cel mai bun smartphone compact: Apple iPhone 5S

In afara de o noua optiune in privinta culorii, iPhone 5S nu pare foarte diferit de predecesorul sau. Totusi, multumita noului chip A7 noul smartphone ia un avantaj considerabil in fata concurentei, mai ales in ceea ce priveste jocurile. Noul iPhone are si o camera foto foarte buna, cu 8 megapixeli si un blitz dual, capabila sa faca poze foarte bune, atat in interior, cat si in exterior.

Smartphone-ul cu cea mai buna valoare: Moto X

Moto X are un procesor care ii permite sa execute comenzi vocale chiar si atunci cand se afla in stand-by. Acestea se activeaza prin comanda “Ok, Google Now”. Smartphone-ul permite clientilor sa-l personalizeze online din punct de vedere al designului. Are un ecran HD de 4.7 inchi si un sistem de notificari care alerteaza utilizatorul pana ca telefonul sa fie deblocat.

Citeste si: HTC THE ALL NEW ONE! VEZI AICI PRIMA IMAGINE OFICIALA A NOULUI SMARTPHONE AL COMPANIEI TAIWANEZE

Smartphone-ul cu cel mai bun sunet: HTC One

HTC One este dotat cu sistemul de sunet BoomSound, iar asta il face cel mai bune telefon de pe piata din acest punct de vedere. Deloc de neglijat, ecranul de 4.7 inchi la o rezolutie de 1080p si designul premium cu carcasa din aluminiu, fac din HTC One una din cele mai bune alegeri in privinta unui smartphone.

Smartphone-ul cu cea mai buna camera: Nokia Lumia 1020

Nokia Lumia 1020 are cea mai avansata camera foto aflata in componenta unui telefon. Cu cei 41 de megaxpixeli, pozele ies de o calitate extraordinara si pot fi redimensionate apoi dupa bunul plac. Aplicatia cu care este dotata camera este de asemenea foarte complexa si permite editarea fotografiilor in functie de preferinte.

sursa foto: tomsguide.com, salon.com, trustedreviews.com, etradesupply.com