TOPUL celor MAI DISCUTATE subiecte pe Facebook, in 2014

Campionatul Mondial de Fotbal si izbucnirea epidemiei de Ebola au fost cele MAI DISCUTATE subiecte pe Facebook in anul care se incheie, conform unui TOP publicat de reteaua sociala.

Pe locurile urmatoare din clasament se situeaza alegerile prezidentiale din Brazilia (soldate cu realegerea Dilmei Rousseff), moartea actorului american Robin Williams si provocarea in scop caritabil “Ice Bucket Challenge” pentru sustinerea luptei contra sclerozei laterale amiotrofice. Provocarea — la un dus cu apa amestecata cu gheata — a fost acceptata de numeroase celebritati, inclusiv proprietarul si fondatorul Facebook, MARK ZUCKERBERG.

Citeste si: DECIZIE IREVOCABILA a ICCJ: Pagina de Facebook este SPATIU PUBLIC

Conflictul din Gaza s-a clasat pe locul al saselea in topul subiectelor cel mai frecvent abordate pe Facebook, urmat de catastrofele care au implicat doua avioane ale companiei Malaysia Airlines, Super Bowl si uciderea tanarului de culoare Michael Brown de catre un politist alb, in orasul Ferguson, incident care a provocat un mare numar de manifestari violente in SUA. Pe ultimul loc in acest “Top 10” se afla Jocurile Olimpice de la Soci.

Citeste si: LE MONDE: KLAUS IOHANNIS – un STAR al FACEBOOK-ului din EUROPA

Facebook este cea mai mare retea de socializare din lume, cu 1,3 miliarde de utilizatori la sfarsitul lunii septembrie.

Sursa foto: telegraph.co.uk