TOPUL CELOR MAI DUSMANOASE ZODII: AFLA DE CINE TREBUIE SA TE FERESTI

TOPUL CELOR MAI DUSMANOASE ZODII. Cine dintre noi nu are dusmani? Pentru a sti de cine trebuie sa te feresti in continuare iti prezentam TOPUL CELOR MAI DUSMANOASE ZODII.

ZODII DUSMANOASE. 1. RAC

Acest nativ tine ura la infinit si nu vei scapa fara sa se razbune pe tine daca l-ai deranjat cu ceva. Chiar daca aparent arata ca a trecut peste, in capul lui sunt doar planuri diabolice. Le trece foarte greu supararea si e nevoie de multe eforturi pentru a-i reintra la inima.

ZODII DUSMANOASE. 2. FECIOARA

Aparent linistit si cuminte, acest nativ iarta, dar nu uita. Daca i-ai gresit cu ceva, cu siguranta te va scoate definitiv de la inima si nu va lasa loc de impacare intre voi. Acesti nativi sunt foarte critici si iti vor reprosa ani la randul chiar si o greseala minora.

ZODII DUSMANOASE. 3. SCORPION

Nativul din aceasta zodie este foarte dusmanos si nu iarta deloc usor. E nevoie de foarte mult timp ca acesta sa uite ce i-ai facut si se poate dovedi uneori a fi si agresiv. E nevoie sa ii faci o favoare daca vrei ca acesta sa treaca peste un episod neplacut.

CITESTE SIHOROSCOP: CE TI-AU PREGATIT ASTRELE PENTRU SAPTAMANA 22-28 FEBRUARIE 2016

ZODII DUSMANOASE. 4. CAPRICORN

Capricornii sunt foarte orgoliosi si nu suporta sa fie pusi in pozitii incomode. Odata ce se va intampla acest lucru, te va dusmani intreaga viata. Incercarile lui de a-ti plati cu aceeasi moneda te poate aduce in pragul disperarii.

ZODII DUSMANOASE. 5. BALANTA

Firea lor incapatanata si orgoliul dus la extrem va fi o bariera de neclintit intre voi. Acest nativ se supara rar, dar bine si se indeparteaza de persoana care considera ca i-a gresit. Este si razbunator si nu se lasa pana nu face si el ceva asemanator, sau poate chiar mai grav.

ZODII DUSMANOASE. 6. PESTI

Chiar daca vrea sa te ierte, acest nativ cu siguranta nu va reusi. Poarta dusmanie in interiorul sau toata viata daca nu ii iei apararea atunci cand are nevoie, chiar daca este constient ca nu are dreptate. Nu actioneaza corect si este foarte impulsiv!

Sursa text si foto: eva