TOPUL CELOR MAI PUDICE ZODII. CE NATIV SE RUSINEAZA SI DE PROPRIA UMBRA

TOPUL CELOR MAI PUDICE ZODII. Nativa din Fecioara este cea mai timida reprezentanta a zodiacului si nu se simte in largul ei decat alaturi de persoanele pe care le cunoaste foarte bine.

1. Fecioara

Esti cea mai timida reprezentanta a zodiacului si toata lumea stie asta, inclusiv tu. Nu te simti in largul tau decat alaturi de persoanele pe care le stii foarte bine, de aceea ti se pune des eticheta de introvertita ori retrasa. Nu ai incredere in fortele proprii si emani slabiciune, de cele mai multe ori falsa.

2. Rac

Esti destul de retinuta la o prima vedere, insa pe parcurs se schimba situatia. Ai nevoie de oameni in care sa ai mare incredere pentru a incepe sa iti dai drumul la vorba. Nu esti acel gen de persoana care sa isi expuna ideile, chiar daca acestea sunt extrem de bune. La tine functioneza efectul de turma, daca altii fac un anumit lucru care coincide cu dorintele tale,  abia atunci il faci si tu.

CITESTE SI: HOROSCOP CHINEZESC 2016: AFLA CE TE ASTEAPTA IN ANUL MAIMUTEI DE FOC

3. Capricorn

Esti destul de timida si greul pica pe cei din jurul tau. Doar ei te pot face sa actionezi cu mai multa incredere prin incurajari si prietenii, altfel nu vei avea curaj sa initiezi nimic niciodata. De cele mai multe ori tii in tine lucruri carora ar trebui sa le dai drumul pentru a nu acumula si mai multe frustrari.

4.Pesti

Esti o fire foarte sensibila si rusinoasa, iar atitudinea ta este influentata foarte mult de felul in care se poarta cei din jurul tau cu tine. Daca cineva rade de tine, cu siguranta nu vei mai indrazni sa faci niciodata lucrul care te-a adus in aceasta situatie.

5. Berbec

Esti rusinoasa la inceput si nu iti place sa fii pusa in situatii inedite. Esti genul de persoana care vrea sa stie ce are de spus, ce va face sau cu cine va interactiona, altfel se va pierde total. Desi esti o fire spontana, nu iti plac surprizele!

6. Sagetator

Tu ai nevoie de putin ajutor intotdeauna pentru a-ti invinge timiditatea, dupa care nimeni nu va mai putea sa te opreasca din actiunile tale curajoase. Te gandesti prea mult la ce cred altii despre tine si iti calculezi miscarile pana ajungi uneori sa nu mai faci nimic, devenind astfel retinuta.

Sursa foto si text: EVA