Topul celor mai RAI DICTATORI din lume. Un cantaret roman a ajuns in clasament! FOTO

Topul celor mai RAI DICTATORI din lume in viziunea unei edituri din Kenya include si o greseala AMUZANTA! Redactorii unui calendar kenyan cu iz istoric au ilustrat cu imaginile unor temuti sefi de state din intreaga lume. Din Romania, nu Ceausescu a fost introdus in top, ci un alt lider comunist care poarta acelasi nume cu un cunoscut cantaret din zilele noastre!

Alaturi de “sperietori” precum Hitler sau Stalin, apare fotografia lui…Gheorghe Gheorghiu, un cunoscut interpret de muzica usoara de la noi. Confuzia editorilor kenyeni provine, probabil, dintr-o analiza precara pe Google. In loc de Gheorghe Gheorghiu Dej a fost postata poza si numele celui care a incantat de -a lungul timpului cu piesa  “Unde dragoste nu e, nimic , nu e”.

Citeste si: A murit o indragita actrita de la Hollywood. VIDEO

Citeste si: VIDEO. BRACO, barbatul care infaptuieste MIRACOLE doar cu PRIVIREA

Calendarul a fost descoperit de o bloggerita din Statele Unite care a ajuns in Kenya ca voluntar in Corpul Pacii si care a postat pe Internet mai multe publicatii bizare descoperite in aceasta tara africana, printre care calendare cu criminali de razboi si cu dictatori.

Postarea dateaza din 2012, insa poza a fost descoperita abia recent de utilizatorii de Internet din Romani, pe care i-a amuzat confuzia facuta de kenyeni intre cantaretul Gheorghe Gheorghiu si dictatorul comunist Gheorghe Gheorghiu-Dej. Nu e, de altfel, singura eroare din calendar: vietnamezul Ho Si Min apare de doua ori, Gaddafi era initial trecut la “Turcia” iar ulterior editorii au modificat cu pasta corectoare iar printre dictatori figureaza si premierul britanic Margaret Tatcher. Imaginea a fost de altfel folosita de multe ori pe net ca ilustratie, insa nimeni nu a remarcat ca un cantaret nevinovat a ajuns in galeria marilor tirani.