TOPUL celor mai stranii CIUDATENII SEXUALE

Unul dintre cele mai discutate si cautate subiecte sunt legate de SEX. Foarte putina lume este la curent cu lucruri sau obiceiuri stranii legate de acest subiect. In continuare va prezentam un TOP al celor mai STRANII CIUDATENII legate de SEX.

In Liban este legal sa intretii relatii sexuale cu animale. Se mentioneaza faptul ca animalele trebuie sa fie femele. Contrar acestui caz, sexul cu un mascul este pedepsit cu condamnarea la moarte.

In Indonezia, masturbarea este pedepsita cu decapitarea!

CITESTE SI: Cum se inregistreaza EFECTELE SONORE in filmele PORNO 

In Cali, Columbia femeile nu pot avea contatcte sexuale decat cu sotul lor.  Mai mult, primul lor act sexual trebuie sa fie asistat de mama lor.

In Hong Kong, in caz de infidelitate, femeia are dreptul de a-si omori sotul, dar cu conditia ca aceasta sa il omoare cu mainile goale. Barbatul isi poate ucide sotia infidela prin orice metoda.

In Guam , o meserie foarte bine platita este meseria de dezvirginator. Barbatii sunt platiti pentru a deflora tinerele fete deoarece exista o lege care interzice virginelor casatoria.

In Bahrein, medicii barbati au voie sa examineze organele genitale ale unei femei doar prin intermediul unei oglinzi.

In Lenge, conform ceremonialului de pubertate, fetele trebuie dezvirginate de un penis facut dintr-un corn.

In Arabia Saudita, adulterul este pedepsit prin omorarea cu pietre.

CITESTE SI: TOP 7 SCANDALURI SEXUALE CELEBRE DIN ISTORIE

In Cafa, violarea unei virgine, poate fi pedepsita prin taierea capului sau a mainii.

“Dupa intretinerea unui contact sexual cu un miel, este un pacat capital acela de a-i manca apoi carnea” spune o lege islamica, recunoscuta in mai multe tari din Orientul Mijlociu.

Sursa text: studentie.ro