TOPUL CELOR MAI STUPIDE MORTI DIN LUME

Moartea este cea mai ingrozitoare parte a vietii si aceasta vine cand nu te astepti. Tocmai de aceea sunt persoane care au murit in cel mai penibil mod cu putinta, de la barbatul care s-a sinucis cu elasticul de la o pereche de chiloti, pana la barbatul care a murit in vizuina unui iepure.

Daca nu ar fi niste cazuri cu adevarat dramatice, acestea ar parea chiar amuzante. Potrivit adevarul.ro, pe locul intai la cele mai penibile faze in care poti muri este vanatorul Stephen Whinfrey, care a plecat la vanatoare desi era bine baut. Acesta s-a apucat sa urmareasca un iepure care a intrat in vizuina. Plin de adrenalina si dornic sa prinda iepurele, Stephen si-a bagat capul in vizuina. Din cauza ca groapa iepurelui era prea mica acestuia i-a ramas capul blocat acolo si nu a mai putut iesi, barbatul a murit in cel mai penibil mod.

CITESTE SI: GEORGE MICHAEL, la DEZINTOXICARE. Este uimitor cate DROGURI consuma intr-o zi

In anul 1988, parasutistul McGuire Ivan, in varsta de 35 de ani a dorit sa isi filmeze zborul cu parasuta. A luat camera de filmat si a zburat din avion, plin de emotie si dornic sa isi filmeze propriul zbor parasutistul a uitat sa isi i-a parasuta. Practic barbatul si-a filmat propria moarte.

In anul 1983 a avut loc una dintre cele mai penibile morti cu putinta: o femeie a murit dupa ce a cazut pe ea un caine de la etajul al l3-lea, asta dupa ce, in aceiasi zi, o femeie a murit calcata de un autobuz. Din pacate un barbat a vazut ambele evenimente, acesta a fost atat de afectat de cele doua femei care au murit incat din cauza socului barbatul a facut stop cardiac si a murit.

CITESTE SI: VIDEO Solistul de la Foo Frighters si-a RUPT piciorul pe scena. Ce s-a intamplat dupa este UIMITOR

Potrivit yupii.md in anul 1972 chitaristul trupei Stone the Crows, Leslie Harvey, a murit pe scena electrocutat de microfonul la care canta.

Cea mai controversata moarte din istorie a avut loc pe canalul de televiziune Chanel 40 unde prezentatoarea TV Christine Chubbuck, a anuntat ca in aceasta emisiune va avea loc un eveniment absolut unic in lume. Femeia si-a scos un pistol din geanta si s-a sinucis in direct, aceasta s-a impuscat in cap, momentul fiind unul cu adevarat terifiant pentru toti cei care se uitau la emisiunea respectiva.

Sursa foto www.iqool.ro