TOPUL CELOR MAI USURATICE FEMEI IN FUNCTIE DE ZODIE

Prin felul cum se imbraca sau vorbesc, femeile pot fi catalogate drept usuratice. Limita dintre permisiv si usuratic este o linie fina si depinde de fiecare cum isi traseaza segmentele.

Fiecare din noi avem dorinte si ni le manifestam in diferite moduri. Depinde de personalitate si cultura. O femeie indrazneata nu este neaparat vulgara. Majoritatea clasificarilor de acest gen vin din partea unor femei geloase pe faptul ca o persoana de sex feminin obtine mai multe avantaje ca ele prin modul in care cere.

Femeia Berbec

Puterea este cheia care influenteaza relatia cu femeile Berbec. Toate femeile Berbec au nevoie de independenta si de mult spatiu. Desi au nevoie de afectiune si sinceritate, le place sa iasa in oras si sa faca victime. Este o balanta care se inclina ba intr-o parte, ba in alta. Nu pot fi tinute cu forta si cel mai bine e sa le lasi libere.

CITESTE SI: TOP 10 cele mai cunoscute mituri despre sex

Femeia Taur

Femeile Taur au o carisma excelenta si spun lucrurilor pe nume. Apetitul sexual este ca o foame constanta si nu tin cont de mentalitatea sau fizcul partenerului. Barbatii sunt doar niste ustensile in mainile lor.

Femeia Gemeni

Intr-o relatie, femeii Gemeni nu ii este rusine sa faca avansuri si altor barbati. Nici macar cand iubitul este de fata. Dar isi stiu limitele si nu ar fi in stare sa insele. Ele vor sa isi demonstreze constant ca inca mai au acel ceva care atrage barbatii. Nu este ceva neobisnuit ca o femeie Gemeni sa se intalneasca cu barbati mult mai in varsta sau mai tineri.

Femeia Rac

Femeile Rac nu se aventureaza in cautarea unui partener sexual, pentru ele e importanta stabilitatea. Iar atunci cand au parte de o aventura se intampla pur si simplu, nu e ceva planuit. Sunt orientate mai mult spre casnicie si cresterea copiilor.

Femeia Leu

Mandria caracterizeaza femeia Leu, iar ego-ul lor este foarte puternic. Sunt selective cu partenerii, de aceea nu ii schimba des. Totusi, isi doresc un barbat real care sa le sustina si sa preia controlul.

CITESTE SI: 10 GRESELI pe care le comiti de fiecare data cand faci SEX 

Femeia Fecioara

Niciodata nu poti intui ceea ce o femeie Fecioara vrea de la tine. Iti poate face avansuri sexuale, ca mai apoi sa te lase balta. Sa nu te uimeasca faptul ca va trece pe langa tine in timp ce se saruta cu un alt barbat.

Femeia Balanta

Femeia Balanta are un zambet pervers si il afiseaza cu nerusinare, chiar si cand un barbat este de fata cu sotia. Este directa si nu ii plac ocolisurile. Daca tace in timpul actului sexual, inseamna ca ceva nu e bine si cu siguranta faci ceva gresit.

Femeia Scorpion

Femeia Scorpion lasa impresia ca are ceva intunecat in ea. In pat mormaie cuvinte neintelese si iti dai seama cu usurinta ca nu e prezenta. Este o persoana rezervata si nu este cel mai mare fan al aventurilor de o noapte.

CITESTE SI: POZITII de SEX DETESTATE de BARBATI

Femeia Sagetator

Dualitatea cu care joaca in fata barbatilor face femeia Sagetator interesanta. Cele doua parti, una serioasa, cealalta jucausa nu sunt stari, ci este ea, femeia Sagetator. Calitatea doboara cantitatea, iar aceste femei prefera sa aiba partide de sex mai rare, care mai apoi sa fie subiect de lauda intre prietene.

Femeia Capricorn

Linistita, femeia Capricorn se intoarce mereu acasa dupa un act sexual. Nu ii plac atingerile si nici discutiile dupa sex. Nu acorda prea mare importanta barbatilor, dar atunci cand unul i se ofera pe tava nu-l refuza.

Femeia Varsator

Libertatea si lucrurile straine caracterizeaza Femeia Varsator. Este interesata de barbati straini, care au calatorit si experimentat mult. La randul ei doreste sa experimenteze fantezii ale diferitelor culturi.

Femeia Pesti

Femeia Pesti este cea mai neinteleasa din zodiac. Nu cere actul sexual, dar da impresia ca ar vrea. Dar nici atunci nu poti fi sigur daca isi doreste cu adevarat. Este genul de femeie care se poate opri in mijlocul partidei de sex si pleca acasa fara motiv.

Sursa text: yve.ro