Topul celor mai vesele zodii. Tu te numeri printre ele?

Nativa din Gemeni zambeste si face glume mereu, insa reuseste sa se opreasca cand trebuie si sa nu devina ridicola.

1. Sagetator

Esti o femeie foarte energica si mereu pusa pe distractie. Urasti sa stai degeaba, sa nu ai cu cine discuta sau iesi in oras, dar mai ales sa fii nevoita sa taci si sa fii serioasa. Tu esti acea persoana care sparge gheata in momentele tensionate si reuseste sa aduca situatia pe fagasul normal. Esti mai tot timpul cu zambetul pe buze si ii molipsesti si pe cei din jur!

CITESTE SI: Top 6 cele mai pudice zodii. Cui ii e rusine si de umbra ei?

2. Gemeni

Indiferent de varsta pe care o ai, esti mereu pusa pe distractie si foarte zambareata. Oricine te vrea prin preajma, pentru ca le dai si lor din energia ta pozitiva. Nu va fi petrecere fara tine, iar la locul de munca esti mascota grupului. Cu toate acestea, reusesti mereu sa te opresti unde trebuie si sa nu cazi in penibil.

3. Pesti

Nu iti place sa fii in centrul atentiei, insa reusesti sa te faci remarcata prin voia buna care te caracterizeaza. Esti genul de persoana langa care ar vrea oricine sa stea, pentru ca nu te plangi si te integrezi foarte usor in grupuri necunoscute. Esti un izvor de bunatate si alungi negativismul din jurul tau printr-un singur zambet.

4. Fecioara

Chiar daca pari retinuta pentru cei care nu te cunosc bine, pentru prietenii tai esti cea mai comica persoana. E greu pana te integrezi intr-un grup, iar apoi iti dezvalui veselia si prietenia celor care consideri ca o merita. Nu te apropii de oricine, de aceea mare parte din persoanele pe care le stii te considera mult prea retrasa si introvertita.

5. Berbec

Esti o fire foarte glumeata si iti place sa faci haz de necaz chiar si in cele mai incordate situatii. Esti mereu vesela si optimista, chiar daca poate in interiorul tau se duc lupte grele. Replicile tale nu pot ramane neremarcate si odata ce deschizi gura aduci zambete pe fetele tuturor celor care te asculta.

CITESTE SI: Top cei mai fustangii barbati ai zodiacului. Afla de cine sa te feresti!

6. Varsator

Esti acel gen de persoana care poate inveseli pe oricine trece printr-un moment mai dificil. Esti sufletul petrecerii si deschisa oricand aventurii. Transformi orice activitate intr-o placere si ai mereu zambetul pe buze indiferent de greutatile pe care le intampini.

 Sursa:eva