TOPUL GRESELILOR pe care le fac BARBATII cand vor sa atraga FEMEILE in DORMITOR

Chiar daca majoritatea barbatilor sunt mandri foc de ei insisi cand vine vorba de sexualitatea lor, problemele de sex pot aparea si la ei. Urmasii lui Adam au descoperit electricitatea, au inventat automobilul, trenul, avionul sau a mers pe luna, insa unora le este greu sa inteleaga ce trebuie sa faca in preajma femeilor.  Multi barbati repeta la nesfarsit aceleasi greseli cand este vorba despre femei.

Raspunsul poate fi gasit in diferentele dintre ceea ce spun femeile ca vor si cum reactioneaza ele la aceste lucruri. Iata doar cateva dintre cerintele femeilor pe care care acestea le rostesc cu voce tare iar barbatii le iau de buna, incercand sa fie conform asteptarilor:

Imi doresc un barbat sensibil.

Vreau un barbat care sa-mi spuna mereu ce simte cu adevarat.

Iubesc barbatul care imi spune mereu:  „Te iubesc”.

Niciodata nu voi avea o aventura de o noapte.

Urasc barbatii care incearca sa ma agate.

Urasc cand un barbat incearca sa fie o provocare.

Vreau un barbat dragut.

Nu-mi place sexul dur.

Vreau un barbat care sa-mi arate cat de mult ii pasa de mine.

Vreau un barbat care sa petreasca fiecare clipa cu mine.

Toate aceste cerinte par o adevarate mina de aur pentru barbatii care incearca din rasputeri sa le multumeasca pe femei. Insa, daca analizezi comportamentul femeilor vei descoperi ca sunt mai degraba atrase de opusul celor dorite.

Acest paradox intre ce declara ele ca asteapta de la un barbat si ce asteapta cu adevarat la pat conduce la comportamente gresite ale barbatilor si deci la rezultate confuze pentru ei.

Iata un top al greselilor barbatilor cand vine vorba de a cuceri sexual o femeie.

Cumperi prea multe cadouri

In cazul in care ii oferi iubitei tale foarte multe cadori, de fapt ii transmiti ca esti nevoit sa-i cumperi afectiunea pentru ca nu te consideri destul de bun ca barbat. Unele femei pot interpreta bunele tale intentii ca fiind o incercare grosolana de manipulare.

Pastreaza cadourile romantice pentru viata de familie. Daca nu-ti ofera nimic de ce sa-ti cheltui banii cu ea. Nu uita, o relatie implica atat primire cat si oferire.

Ai un complex de inferioritate

Ai vrea s-o abordezi insa nu te consideri genul ei. In plus, pare ca este interesata doar de barbatii cu bani. Este adevarat ca daca arati bine si ai si un portofel bine garnisit vei atrage atentia femeilor. Insa, nu uita ca in acest mod ai castigat numai o lupta. Cu alte cuvinte, tot ai nevoie de o personalitate incantatoare pentru a trece cu bine stadiul introducerii.

Unii dintre barbatii artosi si cu buzunarele pline uita ca o conversatie interesanta este rezultatul unui creier bine lucrat. Tocmai de aceea se intampla ca, la cateva minute dupa ce au deschis gura, sa ramana singuri. Uneori, o abordare originala si un stil unic pot obtine potul cel mare.

Faci presupuneri false

O femeie superba trebuie cucerita. Iar presupunerile sunt cauza esecurilor. Nu de putine ori femeile frumoase s-au plans de faptul ca foarte putini barbati au curajul sa le abordeze. De fiecare data cand faci o presupunere despre o femeie, nu faci decat sa-ti pui singur bete in roate si pierzi o mare oportunitate de a iesi cu o femeie superba.  Risca si urmeaza motto-ul barbatilor bogati: „La naiba, traiesc o singura data”.

Faci dragoste 24/7

Sa faci dragoste este romantic si original mai ales comparativ cu alti barbati care considera ca singura modalitate de a face amor este cea din filmele pentru adulti. Insa, crezi sau nu, sunt femei care uneori prefera ultima varianta. Cele mai multe dintre femei prefera barbatul care le ofera dragoste in pat, dar si o partida dura si rapida din cand in cand. Mai exact atunci cand doamnele au dispozitia necesara.

Ii invinovatesti pe altii si refuzi sa te schimbi

Poate ca nici ea nu are cel mai frumos caracter, insa problema s-ar putea sa vina de la tine daca te trezesti ca suni fiecare femeie cu care ai iesit o singura data. In cazul in care observi ca faci acelasi lucru cu orice femeie indiferent de modul in care s-a comportat cu tine, atunci sunt sanse foarte mari ca tu sa gresesti. Solutia este sa accepti ca faci greseli si sa incerci sa le indrepti.

Sursa traducere: sfatulparintilor