Topul marcilor “rare” inmatriculate in tara noastra

Marcile Lancia, Lexus si Jaguar ocupa primele trei locuri in ierarhia autovehiculelor rare nou inmatriculate in Romania in primele sase luni ale anului.

Datele oficiale ale Directiei Regim Permise Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor arata ca Lancia, Lexus si Jaguar ocupa primele trei locuri in ierarhia autovehiculelor rare nou inmatriculate in tara noastra, conform Agerpres. Astfel, in perioada ianuarie-iunie 2013, un numar de 16 romani au optat pentru marca Lancia. Pe locul urmator s-a clasat modelul Lexus, cu 15 unitati nou inmatriculate, podiumul fiind incheiat de posesorii de Jaguar, cu 14 unitati.

Conform statisticii oficiale, in primul semestru al anului au fost inmatriculate si cate cinci exemplare noi de Ferrari, in timp ce modelele Maserati si Lada sunt consemnate cu cate patru unitati.

Pe lista marcilor rare nou inregistrate la DRPCIV se mai afla, in primele sase luni ale anului 2013: Infiniti si Alfa Romeo (cate trei exemplare), Quattro, ARO, Aston Martin si Cadillac (cate doua unitati), si Lamborghini, Daewoo, GWM si Bufori (de la Bufori Motor Car Malaesia) – cu cate o unitate.