Topul zodiilor lacome. Esti pe podium?

In timp ce unii nativi si-ar da si sufletul pentru cei dragi, altii sunt egoisti si fac totul doar pentru ei. Iata care este topul zodiilor lacome si afla daca esti printre ele.

Rac. Chiar daca au succes pe plan profesional, cei nascuti sub acest semn nu sunt caracterizati de lacomia materiala. Pe de alta parte, au prins topul pentru ca sunt cei mai lacomi din punct de vedere emotional. Nu vor fi niciodata multumiti cu dovezile de afectiune din partea partenerilor si traiesc mereu cu impresia ca nu li se acorda suficienta atentie in viata de cuplu, mai ales ca ei ofera atat de multe. Cu alte cuvinte, ei nu vor decat sa fie in centrul universului jumatatii lor, la fel cum si partenerul de viata inseamna totul pentru ei.

CITESTE SI: ADEVARUL DESPRE ZODIILE MASCULINE. Cine domina si cine se lasa dominat, in procente

Taur. Pentru ca nu poate trai daca nu are un anumit confort, acest nativ ocupa locul trei in topul zodiilor lacome. Viseaza la o viata de lux, motiv pentru care vrea cat mai multe de la el si de la partenerul de viata. Pe langa asta, Taurul are o lacomie atipica, cea culinara, astfel ca aceasta poate fi stapanita doar cand are stomacul plin. Scorpion. Acest nativ isi arata lacomia in toate laturile, in special pe plan emotional. Pentru ca are asteptari mari de la jumatatea sa, isi doreste ca si aceasta sa i se dedice in totalitate. Cu alte cuvinte, partenerul de viata al unui Scorpion trebuie sa lase totul pe planul secund, inclusiv familia sau jobul, altfel acest nativ va deveni posesiv si lacom, ca si cum ar fi vorba despre jucaria preferata din copilarie, pe care nu suporta sa o imparta nici cu cei mai buni prieteni. Locul doi este prea putin pentru el, dar urmatoarea zodie il intrece in lacomie.

CITESTE SI: Cele mai frumoase povesti de iubire ale zodiacului. Care sunt cuplurile perfecte

Capricorn. De departe, cea mai lacoma zodie este Capricornul. Lucurile in acest caz sunt cat se poate de simple: nativul in cauza nu se multumeste niciodata cu putin. Banii nu-i ajung niciodata si are mereu pretentii uriase cand vine vorba de partenerul de viata, fara a oferi prea multe la schimb. Fiind totusi o zodie rezonabila, acesta nu se lacomeste cand vine vorba de jumatatea sa si este constient ca fiecare are nevoie de spatiul sau personal, atata timp cat conditiile sunt stabilite de el.

 Sursa:teotrandafir