Tot mai multe voci din cadrul filialei PNL MEHEDINTI solicita DEMISIA presedintelui VIRGIL POPESCU

Tot mai multe voci din cadrul filialei PNL Mehedinti solicita demisia presedintelui VIRGIL POPESCU (foto) ca urmare a esecului usturator inregistrat de liberali la alegerile parlamentare de duminica atat in plan local, cat si la nivel national. VIRGIL POPESCU, presedintele PNL Mehedinti, este unul dintre cei care nu sesizeaza penibilul situatiei ba mai mult fac parada cu rezultatul obtinut.

Unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui VIRGIL POPESCU este GRIGORE GIRJOABA, acesta din urma varsandu-si naduful si exprimandu-si indignarea intr-o postare pe pagina personala de Facebook.

“Constat cu stupoare ca presedintele PNL Mehedinti se impauneaza cu „reusita” fabuloasa de a obtine un scor care incepe cu cifra 1 si care este cu doua procente mai mic decat media nationala a partidului – atat la Camera Deputatilor, cat si la Senat.

Este dovada cea mai clara a faptului ca VIRGIL POPESCU este rupt de realitate. Este un om care nu intelege cum functioneaza un partid politic, dar care are un tupeu gonflat pentru a ascunde un caracter marunt si auster, precum si lipsa de viziune pentru organizatia de Mehedinti.

Avand in vedere scorul mult sub media nationala, VIRGIL POPESCU ar trebui sa-si dea demisia din fruntea PNL Mehedinti, pentru ca a nenorocit aceasta organizatie. La fel cum a facut si cu PNTCD inainte sa.

Eu sper ca, in cadrul analizei de substanta care se va face la nivelul central al PNL, se va lua in calcul inclusiv situatia de la Mehedinti. Nu numai liderii centrali ai partidului trebuie sa-si asume infrangerea, ci si oameni precum VIRGIL POPESCU, care nu au facut nimic pentru partid si care acum se impauneaza cu munca altora.

Pentru ca PNL sa poata face credibil opozitie, este important ca in fruntea partidului, atat la nivel national, cat si la nivel local sa existe lideri credibili, nu papusele cu ochelari care nu vor fi niciodata in stare sa faca performanta politica”, se arata in mesajul postat de GIRJOABA pe reteaua de socializare.

Precizam ca potrivit rezultatelor partiale in judetul Mehedinti, PNL a obtinut 18,89%, la Senat, fata de cele 61,58 de procente ale social democratilor, iar la Camera Deputatilor diferenta este si mai mare, 62,26% fata de 17,93%. 

Sursa foto: pnl