Toti vecinii stiu cand aceasta zodie face sex

Este foarte expresiv in dormitor, atat de expresiv incat uneori vecinii sunt nevoiti sa bata in teava sau in perete pentru a potoli harmalaia. Astazi vorbim despre cel mai zgomotos nativ in pat.

Nativul despre care facem referire este extrem de egocentrist. Este foarte greu sa il combati in discutii banale. Crede ca are mereu dreptate, ca este cel mai frumos si cel mai destept si este un bun exemplu pentru cei care au probleme de autostima.

CITESTE SI: Zodia feminina cu care orice barbat si-ar dori sa faca sex

Se ridica foarte usor atunci cand cade in prapastie, iar necazurile pentru el sunt floare la ureche. Le primeste pe fiecare cu bratele deschise. In privinta relatiei din dormitor, insa, poate fi ceva mai precaut in a combate partenerul, insa este destul de galagios.

La inceput este romantic si atent cu persoana iubita, dupa care se comporta ca un maestru al filmelor erotice, cu toate zgomotele de rigoare.

Acestui semn zodiacal ii place gesturile ceva mai hardcore, printre care muscaturile si zgarieturile, printre sarutari si mangaieri suave. In plus, nu are o problema ca vecinii sunt partasi la partidele sale de amor intrucat adora sa faca si sex in aer liber, deci este foarte deschis la tot felul de experiente de neuitat. Exhibitionist si sensibil in acelasi timp, este acel gen de nativ cu care iti doresti sa ai de-a face in pat macar o data in viata. Face sex ca nimeni altul, iar o noapte petrecuta cu el nu este lipsita de limbajul indecent sau masajul erotic. Stie foarte bine cum sa atinga partenerul pentru a obtine placerea dorita.

Este vorba despre Leu, regele junglei, singura zodie guvernata de Soare. Are aproape tot timpul libidoul crescut si asta tocmai din cauza protectiei de care se bucura Casa Iubirii, supravegheata de Soare.

Leul este dificil in conversatii, dar foarte placut in dormitor. Se poate spune ca egocentrismul sau este redirijat atunci cand vine vorba de sex, intrucat, desi ii place sa detina controlul, iti place sa fii sub bagheta lui magica.

CITESTE SI: Lectia iubirii invatata de la fiecare zodie

Totodata, Leul are tendinta de a-si neglija uneori partenerul si tocmai din aceasta cauza numai Leul se aude cand face sex nu si persoana iubita. Multe persoane considera ca tocmai acesta este motivul pentru care Leul habar nu are sa faca sex.

 Sursa:teotrandafir