Toto, la Next Star: Putin din Matrix, putin din freestyler, a facut show total. VIDEO

Next Star: Toto este un copil parasit de parinti. Nu si-i aminteste foarte bine pe mami si pe tati, insa crede ca intr-o zi va ajunge acasa.

Si mai crede ca intr-o zi se va face un film despre viata lui. Cel putin asa i-a spus lui Dan Negru in culise, inainte sa intre pe scena. Andreea, sora lui, a venit in platoul emisiunii Next Star, chiar inainte sa cante. L-a surprins pe micut! 

A reusit sa treaca peste multe greutati, a invatat sa scrie si sa citeasca, a mers la scoala, unde a recuperat rapid anii pierduti, iar acum este in clasa a 5-a.

Toto a dansat hip-hop. Putin din Matrix, putin din freestyler. Pustiul a acaparat scena!!! Bravo, Toto! 

Parasit de mic

Parintii lui l-au parasit de mic intr-un orfelinat. Acum patru ani, nu stia sa scrie sau sa citeasca. In plus, avea probleme de comunicare si isi facea foarte greu prieteni. Dansul l-a ajutat sa treaca peste probleme. Acum, are mai multa incredere si isi permite sa viseze.

Din fericire, o are inca alaturi pe sora sa mai mare. La anul, cand va implini 18 ani, ea i-a promis ca il va lua din orfelinat si vor forma o familie adevarata.

Un regizor impresionat de Toto va face un film inspirat din viata lui. Asta cu toate ca baiatul nu a fost niciodata la cinema. Lora nu a ezitat si l-a invitat cu ea la un film. Emotionat, a zis DA!

La “Next Star”, a dansat exceptional! Cu aceasta ocazie, a primit din partea juriului un costum de dans personalizat!