TOTUL DESPRE SEX: 10 sfaturi pentru un sex in APA ca la carte!

Sexul in apa este practicat din ce in ce mai des si este unul dintre cele mai erotice tipuri de sex. Afla ce trebuie sa stii pentru a avea parte de unul reusit.

A practica acest tip de sex nu este nimic gresit, insa nu trebuie sa neglijezi urmatoarele lucruri:

1. Foloseste lubrifianti pe baza de silicon, sunt ideali pentru acest tip de sex. Daca optezi pentru prezervativele din latex, nu folosi acest tip de lubrifiant, deoarece risti sa se deterioreze prezervativul. In acest caz, alege lubrifiantele organice pe baza de apa.

2. Ai grija la acrobatiile pe care le faci pe sub apa. Sunt destul de periculoase si poti avea un accident. Totodata, este un bun loc unde sa practici tot ce ai visat, deoarece greutatea partenerului sau pertenerei este mai mica.

CITESTE SI: SEX: DE CE SE TEM BARBATII IN DORMITOR

3. Esentele mirositoare, florile si muzica nu trebuie sa lipseasca din cadru.

 4. Cada este un loc bun pentru a practica aceasta placere. Nu o umple foarte mult, fiindca se poate revarsa exact cand nu trebuie.

5. Cabina de dus este ideala. Plaseaza o bancuta de plastic chiar sub dus pe care sa te poti aseza, manevrand mai bine situatia.

6. Sexul in mare este una dintre fanteziile cel mai des intalnite, dar este in mare parte riscand, deoarece te poti alege cu diverse infectii. Apa de mare iti poate da senzatia de usturime, iar nisipul iti poate patrunde peste tot.

7. Folosirea prezervativului la mare este destul de complicat, de aceea te sfatuim sa practici sexul in apa cu cineva stabil.

8. Daca te decizi sa utilizezi prezervativul, este indicat sa il pui inainte de a intra in apa, altfel iti va fi dificil si il poti rupe.

CITESTE SI: CARE ITI ESTE ZODIA OPUSA IN DRAGOSTE

9. Clorul din piscine este iritant pentru multe persoane, in special pentru femei. Intai testeaza nivelul chimic si daca il poti tolera.

10. Scapa de inhibitii, profita de sexualitatea ta la maxim!

Ai practicat vreodata sexul in apa? Ce alte tipuri de sex ai recomanda?

Sursa Acasa