TOTUL DESPRE SEX: 6 JOCURI EROTICE DOAR CU LIMBA

Desi la un moment dat par limitate, jocurile erotice aduc mereu ceva nou pentru ca sexul si imaginatia sunt, de fapt, nelimitate! Incearca  jocuri erotice doar cu limba!

Sarutul care promite

Saruta-l cu limba si, in timpul sarutului, fa cu varful limbii miscari circulare dar si ca si cum l-ai impunge usor pe cerul gurii. Apoi, intinde limba de tot dar moale, asa incat limbile voastre se suprapun si va simtiti unul altuia cerul gurii.

Rece… ca inghetata

Potrivit chiar si iarna, jocul cu inghetata presupune sa cumperi inghetata care stii ca ii place, sa o lingi in fata lui si sa musti o bucata din ea. Cu inghetata pe buze, saruta-l de jos in sus: interiorul coapselor, penis, abdomen, piept si la sfarsit, buzele, unde inghetata se topeste si tu continui cu un sarut lung cu limba

Sex oral in litere

Ideea este sa desenati literele alfabetului, cu limba, unul pe celalalt, de sus in jos. Litera A o desenezi pe gat si continui cu alfabetul, ajungi tot mai jos, unde desenezi cat de multe litere vrei sau poti, pana la sfarsitul alfabetului. In zona intima este mult mai de efect daca o parte din ultimele litere le desenezi pe zona pubiana si celelalte, chiar pe penis. La fel trebuie sa faca si partenerul tau.

Jocul de gheata

Ai nevoie de un cub de gheata si multa imaginatie. Ia cubul in gura si plimba-l pe corpul iubitului pana se topeste. Apoi, cu varful limbii, traseaza cercuri pe zonele erogene.

Oriunde, fara maini

Unul dintre cele mai excitante jocuri erotice este cel in care ii dai impresia ca urmeaza sa-i faci sex oral si, de fapt, nu e tocmai asa. Mai exact, el se aseaza pe marginea patului sau sta in picioare, tu ingenunchezi si il saruti cu varful limbii oriunde mai putin pe penis. Cand este foarte excitat, incepi sa ii faci sex oral fara sa te folosesti absolut deloc de maini.

Pe testicule

De departe unul din jocurile erotice pe care barbatii le urmaresc atent in filmele porno si isi doresc, mai mult sau mai putin in secret, sa il si primeasca. Ei bine, fa-i cadoul sa te joci cu testiculele lui cam asa: tine-le in palma si misca varful limbii mai intai pe linia de pe mijlocul scrotului, apoi de jos in sus pe testicule apasand usor. Poti sa inchei, sau nu, cu sex oral.

Sursa : unica