TU CUM STAI CU DOTAREA? CELE MAI IMPRESIONANTE… “BARBATII” DIN LUME

Barbatii sunt foarte competitivi de fel. Cei mai umflati tricepsi, cea mai frumoasa prietena, cea mai multa bere bauta la petrecerea X si pana la cel mai impresionant penis. Iata cateva recorduri din lume:

Jonah Falcon

Barbatul, un american care se poate lauda cu cel mai mare penis din lume, desi inca nu a intrat in Cartea Guinness a Recordurilor, a fost mult prea bine inzestrat de Mama Natura – cu un “membru” de 23 de centimetri in stare flasca si de 34 cand este in erectie, mai mult decat detinatorul recordului. O dotare de acest gen nu vine fara probleme, spre exemplu Jonah a fost oprit de paznicii unui aeroport din San Francisco crezand ca ascunde in pantaloni un dispozitiv explozibil, dar care s-a dovedit a fi chiar penisul sau…

Un testicul imens
Un barbat de culoare, tot din Statele Unite, are o tumora uriasa pe scrotum si timp de cativa ani a incercat sa stranga banii necesari pentru operatia care sa-i inlature problema. La un moment dat, producatorii emisiunii doctorului Oz s-au oferit sa acopere costurile interventiei, insa Wesley Warren Jr s-a razgandit si le-a spus ca vrea sa ramana cu scrotul imens pentru ca i-a adus faima.

CITESTE SI: 25 de CALITATI pe care trebuie sa le aiba orice IUBIT. Al tau le are?

2 in 1
Juan Baptista dos Santos a fost un portughez  nascut prin 1843, cu un handicap destul de rar intalnit – in principiu era perfect normal, insa avea un al treilea picior, pornind din zona inghinala, doua penisuri functionale si patru scroturi. Al treilea picior era de fapt format din doua alte picioare lipite, cu opt degete si doua calcaie. Mai mult, s-a spus despre el ca avea un apetit sexual foarte pronuntat si un comportament foarte libertin.

Un implant pus prost
Un barbat din Marea Britanie, in varsta de 68 de ani, a mers la medic pentru a-i pune un implant in penis care sa-i permita sa aiba erectie. Implantul a functionat, iar penisul sau a stat erect, insa nu a mai ajuns la starea flasca vreme indelungata. Barbatul l-a dat in judecata pe medic si a castigat 400.000 de dolari, insa a ramas cu sechele pentru tot restul vietii dupa intamplarea nefericita.

CITESTE SI: ATENTIE! Ce urasc BARBATII cel mai mult la FEMEI

Intre sotie si amanta
In urma cu trei ani de zile, un barbat din Vaslui s-a saturat de triunghiul amoros pe care l-a creat – cu sotia si amanta sa – si a hotarat sa se razbune pe ambele femei. Insa el a ales sa isi taie organele sexuale – atat penisul, cat si scrotul – apoi le-a aruncat sub pat. A rezistat la serviciu o zi intreaga, pana sa fie chemata o ambulanta de catre colegii lui.

Cu tatuaj
Un alt american a fost trimis in judecata dupa ce si-a aratat organele genitale intr-un tren. La proces, femeia a fost rugata sa-l identifice pe barbat, insa ea nu a stiut de existenta tatuajului de pe penisul asa-zisului agresor – o soparla de cinci centimetri. Practic, datorita tatuajului, barbatul a fost eliberat din arest.

Penis cu… perle
Yakuza este varianta japoneza a mafiei, iar cand unul dintre membri ajunge la inchisoare, pentru fiecare an pe care il petrece in spatele gratiilor, trebuie sa introduca o margeluta sub pielea penisului.

Sursa unica