Totul despre sex. Cum se făcea sex în Evul Mediu! Documente despre cele mai păcătoase poziții

In documentele medievale actele sexuale erau descrise in detaliu. Iata, conform divahair.ro, cum se facea sex in Evul Mediu si la ce practici ciudate apelau oamenii!

Persoanele care erau prinse ca faceau sex in afara casniciei erau pedepsite aspru. Spre exemplu, femeile erau rase pe cap si inchise pe viati sau chiar omorate, insa totul depindea de comportamentul sotului lor.

CITESTE SI: MASTURBAREA la FEMEI – o mangaiere sanatoasa sau daunatoare?

Albertus Magnus, un filosof german, a facut o lista cu cele mai pacatoase pozitii sexuale: 1. Misionarului, 2. unul langa altul, 3. stand jos, 4. in picioare 5. pe la spate.

Si in Evul Mediu se facea sex cu prezervativ, insa se folosea in repetate randuri acelasi obiect. Stramosul prezervativului de astazi era confectionat din intestine de animale ce erau legate si impletite.

Cel mai popular accesoriu al barbatilor era numit codpiece  – o bucata de material folosita pentru a mari optic dimensiunea organelor genitale. Materialul respectiv era umplut cu bumbac sau cu rumegus si se lipea de pantaloni.

CITESTE SI: MARIMEA CONTEAZA: PENISUL MIC VERSUS CEL MARE. TU ESTI MULTUMIT?

Surprinzator sau nu, femeile faceau sex in Evul Mediu cu…dildo-uri. Cartile bisericesti vechi vorbesc despre confectionarea unor obiecte asemanatoare cu penisul barbatilor. Pedeapsa pentru cele care foloseau “jucarii sexuale” consta in 5 ani de post si rugaciune, timp in care femeile trebuiau sa se gandeasca cu regret la ceea ce facusera.

 Sursa foto divahair