TOTUL DESPRE SEX: ZONE EROGENE IN FUNCTIE DE ZODIE

Lucrurile se incita intre voi si nu stii unde sa il atingi mai intai. Afla-i zona erogena, dar si cum ii place sa fie atins in functie de zodie si mergi la sigur! Iata care sunt zonele erogene…

… ale zodiilor si care sunt atingerile lor preferate.

Berbec: capul si fata

Il sensibilizezi daca ii mangai gentil fruntea, cobori palmele spre tamplele lui si iti treci mai apoi degetele prin parul lui. Nu uita sa ii rasfeti si lobul urechii cu o muscatura usoara.

Taur: gatul

Incepe cu o mangaiere mai apasata pe ceafa si apropie-ti buzele pentru a-l saruta pe gat, incepand din spatele urechii si terminand in zona claviculei. Jocul cu limba sau trecerea buzelor peste gat ii provoaca fiori.

Gemeni: palmele, bratele si umerii

Ii poti lua palma intr-a ta si poti incepe sa te joci cu buzele peste degetele sale, dandu-i un sarut fin in centrul palmei. Mai apoi, trece unghiile peste bratele lui si strange-l de umeri in timp ce il tragi spre tine.

Rac: pectoralii

Ii poti rasfata pectoralii in mai multe feluri: cu saruturi si atingeri fine sau apasate, dar si lipindu-ti tu pieptul de al lui. Daca si tu esti Rac va fi o combinatie incendiara.

Leu: spatele

Poti incepe sa ii masezi spatele cu un burete in cada plina cu spuma, iar mai apoi il poti invita in dormitor pentru un masaj senzual in care iti concentrezi atentia pe spatele lui.

Fecioara: abdomenul

Poti zabovi cu buzele umezite si parul ravasit pe abdomenul lui inainte sa ii faci sex oral, pentru ca acesta este punctul lui cu adevarat sensibil

Balanta: posteriorul si partea inferioara a spatelui

Il inciti daca ii atingi partea inferioara a spatelui in public sau il atingi pe posterior cand nu va vede nimeni. Adora sa il tragi spre tine in timpul preludiului, asezandu-ti palmele pe zona lui erogena.

Scorpion: zona intima

O atingere neasteptata chiar in zona intima reprezinta preludiul perfect pentru Scorpion, caci asa il intarati sigur. Orice atentie acordata zonei sale genitale il incanta.

Sagetator: coapsele

Zona inferioara a coapselor, sarutata sau atinsa cu mana, este o tehnica sigura prin care il inciti. Ii place sa ii stimulezi zona din jurul celei genitale, pentru ca se simte tachinat.

Capricorn: genunchii

Acest nativ are o fascinatie pentru genunchi, asa ca nu il va deranja sa ingenunchieze atunci cand iti face sex oral, de exemplu. In timpul unui masaj il poti atinge cu buzele zona din spatele genunchilor.

Varsator: calcaie si gambele

Orice atingere a gambelor, usoara sau apasata, ii va trezi simturile, mai ales daca o realizezi in timpul unui masaj erotic care urca mai sus si mai sus. Poti zabovi la inceput asupra calcaielor.

Pesti: talpile si degetele picioarelor

Poti intra in gratiile lui cu un masaj al talpilor, care il va duce cu gandul la sex. Un joc erotic care ii implica degetele de la picioare il incita peste masura.

 Sursa unica