TOTUL SAU NIMIC: GIGI BECALI isi joaca ultima carte in razboiul cu ARMATA

Dupa ce a pierdut dreptul de a folosi marca si numele STEAUA BUCURESTI, GIGI BECALI trece in ofensiva si isi joaca poate ultima carte in procesul cu Armata, informeaza, in exclusivitate, jurnalistii de la Ziare.com.

Conform sursei amintite, GIGI BECALI a dat in judecata Clubul Sportiv al Armatei Steaua si OSIM si cere anularea marcii pe care a pierdut-o in urma cu doi ani la ICCJ. Din informatiile Ziare.com, cazul a ajuns la Curtea de Apel Bucuresti, care a stabilit un prim termen pentru data de 1 martie 2017.

Daca va castiga acest proces, GIGI BECALI spera sa recapete dreptul de a folosi marca STEAUA si, ulterior, inclusiv numele. La prima instanta, cererea lui GIGI BECALI a fost respinsa insa ca fiind nefondata. In 2014, ICCJ a hotarat ca Becali a folosit ilegal timp de 10 ani marca Steaua, care apartine exclusiv Armatei.

Cum decizia aceea era definitiva, Becali a initiat un nou proces in care a sustinut ca nici Armata nu are dreptul de a folosi marca respectiva, deoarece a inregistrat-o prea tarziu.

Sursa foto: sport