TOTUL sau NIMIC pentru GIGI BECALI! ARMATA i-a dat cea mai proasta veste LATIFUNDIARULUI

In saptamana in care Clubul Sportiv al Armatei STEAUA a anuntat infiintarea unei noi echipe ce va avea numele “STEAUA BUCURESTI”, finantatorul Gigi Becali risca sa piarda dreptul de a folosi si el aceasta denumire, informeaza Ziare.com.

UPDATE: Gigi Becali a primit, mercuri, o veste foarte proasta din partea Clubului Sportiv al Armatei, procesul prin care CSA solicita despagubiri record urmand a continua. Comandantul CSA Steaua, colonelul Cristian Petrea, a anuntat ca imediat ce Tribunalul Bucuresti va comunica oficial decizia de reducere a taxei de timbru, institutia pe care o conduce va achita suma.

“Dupa cum stiti, taxa de timbru a fost diminuata. Asteptam motivarea Tribunalului si, imediat dupa ce o primim, vom achita in integralitate aceasta taxa”, a spus Petrea in cadrul unei conferinte de presa. CSA Steaua a dat in judecata echipa lui Becali si solicita despaguiri de aproape 37 de milioane de euro pentru deceniul in care latifundiarul a folosit fara drept marca “Steaua”.

Initial, instanta a stabilit ca militarii trebuie sa plateasca o taxa de timbru in valoare de 1,6 milioane de lei pentru ca procesul sa continue, insa suma a fost redusa la mai putin de 100 de mii de euro dupa ce avocatul CSA a contestat taxa initiala. In urma cu numai o zi, Gigi Becali sustinea ca CSA Steaua nu va plati aceasta taxa de timbru, a carei diminuare a fost oricum contestata in instanta de avocatii sai.

STIRE INITIALA

Conform sursei citate, magistratii de la Curtea de Apel vor anunta miercuri, dupa ora 9:00, verdictul in procesul in care Armata a solicitat interzicerea echipei de fotbal a lui Becali sa foloseasca numele STEAUA BUCURESTI. Cazul a inceput in urma cu un an, la Tribunalul Bucuresti, iar Becali a castigat la prima instanta. Armata a facut recurs la Curtea de Apel, iar miercuri este asteptat verdictul, dupa ce la ultima sedinta instanta a ramas in pronuntare.

Tot in aceasta saptamana, GIGI BECALI risca sa mai incaseze o lovitura in plan financiar. Vineri este asteptat verdictul in procesul in care juristul Armatei, Florin Talpan, ii solicita lui Becali daune in valoare de 1 milion de euro pentru ca a fost jignit in mod repetat in ultimii doi ani.

In tot acest timp, GIGI BECALI da asigurari ca adevarata echipa STEAUA BUCURESTI este cea pe care o patroneaza.

Sursa foto: sport