Toyota Aygo, teaser inaintea debutului de la Geneva. VIDEO

Cea de-a doua generatie a celebrului city-car Toyota Aygo isi va face debutul pe 4 martie la Salonul Auto de la Geneva. Pana atunci insa, compania nipona a dat publicitatii un teaser foto, insotit de un mic filmulet despre noul model.

Dupa noile Peugeot 108 si Citroen C1, Toyota, cel de-al treilea producator din grupul PSA, a ales sa isi prezinte la Geneva a doua generatiei a modelului Aygo, celebra masina de oras din alianta cu francezii.

Ca si in varianta originala, cele trei modele vor imparti aceeasi platforma, insa aceasta varianta este una cu un look premium si un interiori mai bine definit, ce ofera un sistem de infotainment incorporat.

Cisteste si: Audi S3 isi face debutul la Geneva. GALERIE FOTO

Puterea noului Toyota Aygo provine de la motorul familiar in trei cilindri preluat de la actualul model,  insa Toyota analizeaza echiparea numai cu propulsoare pe benzina, pe fondul recentelor declaratii ale Peugeot, care afirma ca producerea motoarelor diesel Euro 6 in Europa este costisitoare.

Cele trei modele  (C1, 108 si Aygo) vor fi produse in Cehia, iar Toyota Aygo va fi oferit in varianta de caroserie cu trei si cinci usi, dar si in varianta cu acoperis retractabil, ca noul Peugeot 108 TOP!

Sursa foto: worldcarfans.com