TRADARE in COALITIA de GUVERNARE: UDMR ar putea sa se ALIEZE cu PNL

Saptamana viitoare, PSD se va reuni intr-un Comitet Executiv National pentru bilantul alegerilor. Potrivit unor surse, premierul Victor Ponta se va intoarce din concediu hotarat sa faca o adevarata curatenie in PSD si sa scape de baronii sau de liderii cu probleme in justitie. Intre timp, se anunta tradare in coalitia de Guvernare caci UDMR s-ar putea alia cu noul PNL, informeaza postul B1 Tv.

Liderul UDMR Bihor, Alexandru Kiss, a precizat ca stia ca liberalii vor iesi in presa cu o astfel de invitatie si a anuntat ca saptamana viitoare va avea loc o discutie cu PNL. Se anunta prima tradare in Coalitie. In teritoriu deja se fac jocurile pentru formare de noi majoritati. Liberalii din Bihor au lansat maghiarilor invitatia de a se alia pentru a arunce PSD in Opozitie in Consiliul Judetean si la resedinta de judet. 

CITESTE SI: PSD a pierdut pe mana primarilor traseisti. Alegatorii nu i-au urmat pe edilii care au trecut la alt partid 

“Trebuie discutat ce anume putem face impreuna pentru judet si pentru Municipiul Oradea, respectiv pentru dezvoltarea localitatilor”, a spus Alexandru Kiss, liderul UDMR Bihor. Liderul UDMR Bihor a precizat ca stia ca liberalii vor iesi in presa cu invitatia respectiva. Totodata, el a anuntat ca saptamana viitoare va avea loc o discutie cu acestia. 

“Trebuie sa ne stabilim si prioritatile concrete. Vom propune o Comisie de dialog care, probabil in cursul saptamanii viitoare, va sta de vorba cu delegatii PNL”, a mai precizat Alexandru Kiss.  Liderul UDMR Bihor a adaugat ca forul de conducere al filialei se va intruni in curand pentru a analiza situatia si pentru a lua o decizie in acest sens.

CITESTE SI: MISCARE SOC! Revenirea lui PONTA de saptamana viitoare, o LOVITURA pentru multi grei din PSD 

Sursa foto: adevarul.ro