TRADARE: Un jucator de mare viitor a rupt contractul cu firma fratilor Becali si a semnat cu Anamaria Prodan

Giovani si Victor Becali au ajuns in spatele gratiilor dupa ce au fost condamnati la inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, iar efectele negative asupra firmei de impresariat pe care o pastoresc cei doi agenti de jucatori au inceput deja sa se vada.

Conform Gazetei Sporturilor, un jucator de mare viitor a ales sa rupa intelegerea pe care o avea cu cei doi si sa semneze cu cel mai aprig adversar al acestora, nimeni alta decat sexy impresara Anamaria Prodan , sotia tehnicianului stelist Laurentiu Reghecampf.

Citeste si: AFLA CINE SE VA OCUPA DE DESTINELE LUI TANASE, CHIRICHES, RADOI, CHIPCIU DUPA INCARCERAREA FRATILOR BECALI

Este vorba de cel mai promitator fotbalist al echipei Dinamo Bucuresti, Dorin Rotariu (18 ani), tanarul titular al „cainilor” care in aceasta iarna a fost curtat chiar de Manchester United, anunta in exclusivitate, Gazeta Sporturilor.

Conform sursei citate, avocatul Dan Idita, partenerul de afaceri al Prodancai a inregistrat, vineri, noul contract la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), dupa ce Rotariu i-a notificat pe Giovani si Victor Becali in legatura cu incetarea raporturilor contractuale dintre ei.

Dorin Rotariu este nepotul fostului mare jucator al Stelei Bucuresti, Iosif Rotariu. Giovani si Victor Becali au primit 6,4 ani si respectiv 4,8 ani de inchisoare in Dosarul Transferurilor.

Sursa foto: ziuanews.ro