CIRCULATIE INTENSA pe DN7, catre Vama Nadlac

TRAFICUL rutier este AGLOMERAT sambata dupa-amiaza pe DN 1, pe Valea Prahovei, atat pe sensul de urcare spre munte cat si pe cel de coborare, incepand sa se formeze coloane de masini.

UPDATE 19.10: Traficul rutier pe DN7 este la aceasta ora INTENS pe sensul de mers Deva – Arad – Nadlac, a anuntat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Potrivit sursei citate, numerosi romani stabiliti in strainatate parasesc tara, la final de vacanta. Deja a inceput sa se formeze coloana de autovehicule la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac.

Politistii rutieri recomanda folosirea punctelor de trecere a frontierei Turnu si Varsand.

UPDATE 18.08: Circulatia rutiera pe DN1E Brasov – Poiana Brasov, in special pe sensul de coborare, se desfasoara ingreunat, din cauza numarului foarte mare de autovehicule si a faptului ca toate locurile de parcare din statiunea Poiana Brasov sunt ocupate, a anuntat sambata Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Soferii sunt sfatuiti sa manifeste disciplina in trafic si sa respecte regulile de circulatie si indicatiile politistilor rutieri prezenti atat in statiune cat si la intrarea  pe DN1E dinspre Brasov.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Prahova, Raluca Brezeanu, circulatia pe DN 1 se desfasoara cu dificultate intre Comarnic si Busteni, unde au inceput sa se formeze coloane de masini pe ambele sensuri ale drumului.

Traficul rutier nu este blocat, insa in mai multe zone se circula cu viteza redusa, bara la bara.

Citeste si: CNADNR actioneaza preventiv cu ANTIDERAPANT pe toate DRUMURILE NATIONALE din tara

Politistii recomanda soferilor sa respecte semnalele agentilor rutieri, sa nu intre in depasiri riscante si sa pastreze o distanta corespunzatoare fata de autoturismele din fata.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN1 E Brasov – Poiana Brasov, respectiv DN1 E Rasnov – Poiana Brasov a fost instituita o restrictie temporara de circulatie pentru toate categoriile de autovehicule, ca urmare a faptului ca toate locurile de parcare din statiunea Poiana Brasov sunt ocupate.

Citeste si: NINSORI, POLEI, VANT PUTERNIC de sambata seara pana luni. Afla zonele vizate

In statiunile montane de pe Valea Prahovei si din Brasov se schiaza in conditii foarte bune, motiv pentru care sute de turisti se indreapta catre munte.

Pe de alta parte, multi dintre turistii care au petrecut Revelionul la munte si-au incheiat vacanta si au pornit spre casa.

Sursa foto: observatorulph.ro