TRAFIC BLOCAT pe VALEA OLTULUI in urma unui accident intre doua TIR-uri

TRAFICUL a fost blocat total miercuri dimineata pe Valea Oltului, in zona viaductului “Carligu Mic”, in urma unui ACCIDENT DE CIRCULATIE in care au fost implicate doua autotrenuri din Ungaria si Polonia.

“Un autotren inmatriculat in Polonia, incarcat cu peste, care circula din directia Sibiu spre Ramnicu Valcea, in zona viaductului ‘Carligu Mic’, a patruns pe contrasens si s-a ciocnit cu un alt autotren din Ungaria, care circula normal dinspre Ramnicu Valcea.

Citeste si: ACCIDENT MEHEDINTI: 12 PERSOANE AU FOST RANITE

In urma impactului a rezultat ranirea grava a conductorului auto al TIR-lui polonez, care a fost scos dintre fiarele contorsionate ale cabinei si ulterior a fost transportat la Spitalul de Urgenta din Sibiu”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, Alina Teodorescu, potrivit Agerpres.

Dat fiind situatia produsa pe viaduct, politia a oprit TRAFICUL total pe ambele sensuri, pentru a elibera cele doua autotrenuri.

Operatiunea se desfasoara in conditii dificile, deoarece podul respectiv are intr-o parte versantul muntos, iar in cealalta parte raul Olt.

Sursa foto: adevarul.ro