Trafic de cosmar in Bucuresti din cauza ploii

Probleme in traficul din Bucuresti din cauza precipitatiilor insemnate din ultimele ore. Sunt semnalate ambuteiaje in mai multe zone ale Capitalei din cauza acumularilor de apa, dar si a unor defectiuni la semafoare.

„Din cauza ploii, multi bucuresteni au apelat la masinile personale. Numarul mare de autoturisme face ca traficul sa se desfasoare cu dificultate”, a declarat pentru B1 TV, Andrei Codau, purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere, care a precizat ca agentii rutieri se afla pe strazi pentru a fluidiza traficul.

Acesta a precizat ca exista trei intersectii unde semafoarele nu functioneaza din cauza acumularii de apa, respectiv George Cosbuc, Piata Operei si Bulevardul Turda cu Ion Mihalache.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de ploi insemnate cantitativ, valabila de vineri de la ora 03.00 pana sambata la ora 08.00 in 12 judete din tara. In zona de munte va ninge.

COD GALBEN DE PLOI. In intervalul mentionat va continua sa ploua in jumatatea de est a tarii, iar in nordul Moldovei se vor cumula cantitati de apa de pana la 25…35 l/mp. In zona de munte, indeosebi a Carpatilor Orientali, vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zapada.