TRAFIC de COSMAR in CAPITALA, in special in zona CALEA VACARESTI

TRAFIC de COSMAR in  CAPITALA in aceasta dimineata. Zeci de soferi sunt blocati in sudul Bucurestiului. Una dintre cele mai aglomerate zone este Calea Vacaresti, informeaza postul B1 TV.

Nervi intinsi la maximum in trafic. De asta au avut parte toti soferii care au avut drum pe Calea Vacaresti. Lucrarile la pasajul din Piata Sudul au dat si de aceasta data traficul peste cap. “Este o zona mai aglomerata si din cauza lucrarilor la pasajul de la Piata Sudului, de asemenea pe strada Nitu Vasile, acolo se circula doar pe doua benzi”, a precizat purtatorul de cuvant Brigada Rutiera, Laura Snae.

“Am alocat sumele solicitate de catre constructor in urma contractelor care au fost facute. Aglomeratia e determinata de multe situatii. Trebuie sa chemam constructorul la o discutie si sa vorbim despre stadiul fizic, care sunt incovenientele, care sunt masurile pentru ca incepe iarna. Am luat in discutie problema in cadrul Comisiei de buget finante”, a preciza consilierul Primariei Capitalei, Boaja Minica.

POLITIA RUTIERA a Capitalei a aratat ca sunt RESTRICTII de CIRCULATIE pe strada Nitu Vasile pentru realizarea pasajului rutier de la PIATA SUDULUI. Autoritatile Recomanda urmatoarele rute ocolitoare:

Splaiul Unirii – Calea Vitan;

Bd. Constantin Brancoveanu -Sos. Oltenitei –  Calea Serban Voda;

Bd. Metalurgiei – Bd. Constantin Brancoveanu – Sos. Oltenitei;

Str. Turnu Magurele – Str. Sergent Ion Iriceanu – Sos. Vitan Barzesti – Splaiul Unirii.

Sursa foto: gandul