TRAFIC FLUENT in week-end la intrarea si iesirea din Capitala spre autostrada A1

TRAFICULUI RUTIER a cunoscut o imbunatatire SEMNIFICATIVA in urma actiunilor desfasurate in perioada 14-29 iunie de Directia Generala de Politie Locala Sector 6, Brigada de Politie Rutiera si Sectia nr. 25 de Politie pentru fluidizarea circulatiei in zona Valea Cascadelor, a anuntat luni Primaria Sectorului 6.

Potrivit sursei citate, la sesizarea cetatenilor si a conducatorilor auto, politistii au vizat in special obstructionarea circulatiei de catre soferii microbuzelor particulare la intrarea si iesirea din Capitala. Astfel, interventiile au avut rolul de a evita blocajele create de mijloacele de transport particulare (microbuze, autocare, autobuze) care efectueaza curse catre localitatile limitrofe Bucurestiului.

Citeste si: AMPLA ACTIUNE de FLUIDIZARE A CIRCULATIEI la iesirea din Bucuresti, la sfarsitul saptamanii

Zona Valea Cascadelor are nevoie de un trafic fluent deoarece reprezinta un punct de acces in Bucuresti si intr-o zona comerciala aglomerata, astfel ca soferii trebuie sa tina cont de legislatia in vigoare, mai spun sursele citate.

Citeste si: In Sectorul 6 incepe si curatenia in trafic

Astfel de actiuni se vor succeda cu periodicitate, pentru cresterea gradului de siguranta a circulatiei rutiere si mentinerea ordinii si sigurantei publice pe raza Sectorului 6.

Sursa foto: wikipedia.org