Trafic ingreunat la granita cu Republica Moldova

Traficul rutier la granita dintre Romania si Republica Moldova se desfasoara greu din cauza numarului mare de vehicule si a controalelor vamale.

Traficul rutier din punctul de trecere a frontierei Albita, din judetul Vaslui, se desfasoare anevoios din cauza numarului mare de vehicule si a controalelor vamale ale autotrenurilor, scrie romaniatv.net. Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane informeaza ca, din cauza afluxului crescut de vehicule si a formalitatilor vamale, in punctul de trecere a frontierei Albita, traficul rutier pentru autotrenurile care se deplaseaza catre Republica Moldova se desfasoara ingreunat.

La acest punct de trecere a frontierei s-a format o coloana foarte mare de autotrenuri, iar timpul de astepare este de mai multe ore. Autoritatile recomanda astfel soferilor de autotrenuri care se deplaseaza spre Republica Moldova evitarea acestui punct si utlizarea punctelor de trecere a frontierei Galati si Sculeni, unde circulatia este redusa.

Sursa foto: romaniatv.net