TRAFIC INGREUNAT pe DN1, in zona Fantanii Miorita, din cauza ploii

Soseaua Bucuresti-Ploiesti (DN1) s-a inundat luni dimineata, in zona Fantanii Miorita, in urma ploii, a anuntat ISU Bucuresti.

Apa s-a acumulat pe carosabil pe 100 de metri lungime, nivelul apei fiind de 20 de centimetri. O cantitate considerabila de apa s-a acumulat sub podul CFR.

Potrivit ISU Bucuresti, la fata locului au fost trimise echipaje cu trei motopompe.

Din cauza acumularilor de apa de pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, Benzinaria Petrom (Fantana Miorita), traficul rutier se desfasoara cu dificultate atat pe sensul de intrare cat si pe cel de iesire din Bucuresti.

Citeste si: PASAJELE SUBTERANE din BUCURESTI nu se vor mai INUNDA! Primaria a gasit o solutie

Politistii recomanda soferilor rutele ocolitoare DN1- Bd. Aerogarii – Bd. Barbu Vacarescu si DN1 – Bd. Ion Ionescu de la Brad – Bd. Sisesti, pentru intrare, si Bd. Aviatorilor – Bd. Niolae Caramfil – Bd. Aerogarii pentru iesire.

Politistii recomanda conducatorilor auto sa foloseasca rutele ocolitoare, sa circule cu atentie si sa respecte semnalele politistilor rutieri si solicita bucurestenilor sa utilizeze pe cat posibil mijloacele de transport in comun.

Citeste si: INUNDATII mari in SECTORUL 4 din Capitala. GALERIE FOTO

Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, traversarea strazii sa o faca pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric si numai dupa ce sunt siguri ca intentia lor de a traversa a fost observata de catre soferi.

Sursa foto: b365.ro