ATENTIE, SOFERI! Trafic ingreunat pe Autostrada Soarelui pe sensul Bucuresti – Constanta de Ziua Marinei

Atentie, soferi. Turistii care au ales sa plece in aceasta dimineata spre litoral trebuie sa se inarmeze cu foarte multa rabdare, pentru ca se circula bara la bara pe Autostrada Soarelui. Centrul Infotrafic informeaza ca vineri dimineata, in jurul orei 08.00, traficul rutier pe autostrada Soarelui este intens, iar pe anumite tronsoane se defasoara in coloana care ajung si la 3 kilometri. Reamintim ca, in zona kilometrilor 140 si 215, ceata reduce vizibilitatea sub 50 de metri.

In zona podului de la Agigea s-a format o coloana de aproximativ patru kilometri, pe sensul spre Constanta. De asemenea, la intrarea in Constanta, coloana de masini a ajuns la trei kilometri.

Citeste si: Mii de politisti asigura ordinea publica in minivacanta de Sfanta Maria

In cazul producerii unor blocaje de trafic pe autostrada, poate fi utilizata ruta DN3 Bucuresti – Lehliu-Gara, DN3A Lehliu-Gara – Fetesti, A2 Fetesti – Cernavoda, DN22C Cernavoda – Murfatlar, DN3 Murfatlar – Constanta.

Politistii recomanda automobilistilor care se deplaseaza dinspre Moldova catre litoral sa circule pe DN2A Harsova – Ovidiu sau sa traverseze Dunarea cu bacul la Braila sau Galati, urmand traseul Macin – Caugagia – Constanta (DN22D-DN22).

Vezi aici programul evenimentelor de Ziua Marinei in Bucuresti si pe litoral

De asemenea, din cauza unor tamponari, circulatia auto pe sensul catre litoralal Autostrazii Bucuresti – Constanta se desfasoara ingreunat in zona kilometrilor 139 si 140.

Reamintim ca pe autostrada, valorile de trafic sunt in crestere iar in zona kilometrilor 140 si 215, ceata reduce vizibilitatea sub 50 de metri.

STIRE INITIALA: Traficul rutier pe Autostrada Soarelui este ingreunat la primele ore ale diminetii. Numarul mare de turisti care se indreapta spre litoral, dar si ceata prezenta pe mai multe portiuni de drum au facut ca automobilele sa circule bara la bara pe cateva tronsoane.

Este de asteptat ca traficul sa se fluidizeze in jurul orelor pranzului.