TRAFIC RESTRICTIONAT in CAPITALA din cauza CROSULUI VETERANILOR

TRAFICUL RUTIER va fi RESTRICTIONAT, duminica intre orele 10:30 – 14:00, in mai multe zone din centrul Capitalei pentru CROSUL VETERANILOR.

Conform unui comunicat al Brigazii Rutiere, evenimentul sportiv se va desfasura pe traseul: Parc Herastrau – sos. Kiseleff (restrictie locala Parc Herastrau) – sos. Kiseleff (pe axa centrala) – Arcul de Triumf – sos. Kiseleff (traficul se inchide total) – Piata Victoriei (fara afectare trafic rutier) – bd. Aviatorilor (trotuar) – bd. Constantin Prezan (inchidere totala) – sos. Kiseleff (locala) – Parc Herastrau.

Brigada Rutiera le solicita conducatorilor de autovehicule sa nu opreasca ori sa stationeze decat in locurile special amenajate; sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate; sa reduca viteza atunci cand trec pe langa grupurile de pietoni si sa evite pe timpul deplasarii manifestarile de natura a pune in pericol siguranta lor, dar si a celorlalti participanti la trafic.

Totodata, soferii sunt rugati sa evite deplasarea in zona de desfasurare a evenimentului si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in trafic pentru devierea acestuia.

Sursa foto: jurnalul