TRAFIC RESTRICTIONAT in CAPITALA! RUTELE ALTERNATIVE

Traficul rutier este deviat, vineri, in zona Cercului Militar National de pe Calea Victoriei unde se organizeaza festivitatile prilejuite de Ziua Imnului National dar si in Piata Constitutiei unde este organizat festivalul “Rock The City”, informeaza News.ro.

Primele restrictii care intra in vigoare vineri sunt cele din Piata Tricolorului, respectiv in fata Palatului Cercului Militar National, de pe Calea Victoriei unde va avea loc ceremonia militara prilejuita de Ziua Imnului National al Romaniei.

Traficul rutier va fi restrictionat intre orele 06.00 si 10.00, pe strada C. Mille, intre Calea Victoriei si str. Ion Brezoianu si intre orele 08.30 si 10.00, pe Calea Victoriei, intre strada Dem. I. Dobrescu si bulevardul Regina Elisabeta.

De asemenea, in intervalul 09.00 – 10.00, aproximativ 5 minute, se va restrictiona traficul rutier pe bd. Regina Elisabeta, intre Piata Universitatii si str. Ion Brezoianu, pe timpul intonarii Imnului National.

Incepand cu ora 16.00 vor fi restrictii si in Piata Constitutiiei unde este organizat festivalul “Rock The City”. In zilele de vineri si sambata, intre orele 16.00 si 24.00, se va inchide circulatia rutiera pe bulevardul Unirii, pe portiundea dintre Piata unirii si Palatul Parlamentului dar si pe bulevardul Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si bulevardul Natiunile Unite, anunta Brigada Rutiera a Capitalei.

Politistii le recomanda spectatorilor sa nu se deplaseze cu autoturismele personale la concert si sa foloseasca mijloacele de transport in comun, in special metroul.

Sursa foto: realitatea