TRAFIC RUTIER DEVIAT pe autostrada A2 Bucuresti-Constanta, din cauza GRINDINEI. UPDATE

TRAFICUL de pe calea unidirectionala Constanta-Bucuresti a autostrazii A2 este DEVIAT la aceasta ora din nodul rutier Lehliu-Gara, de la kilometrul 65 al autostrazii, pe DN 3, catre Bucuresti, a anuntat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Romane.

UPDATE 16.14: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat ca, incepand cu ora 15.30, pe calea unidirectionala Constanta-București a autostrazii A2 se circula in conditii normale pentru aceasta perioada (de exemplu, portiuni de carosabil umed care alterneaza cu portiuni de carosabil uscat), masura devierii traficului din nodul rutier Lehliu-Gara, situat la kilometrul 65 al autostrazii, fiind ridicata.

Potrivit sursei citate, masura a fost aplicata pentru ca, in zona kilometrului 41 al autostrazii A2, carosabilul este acoperit de un strat gros de cativa centimetri, de geata si apa, ca urmare precipitatiilor abundente, sub forma de GRINDINA, care au cazut in urma cu foarte putin timp. Este posibil sa se aplice masura devierii traficului de pe autostrada, pe drumurile nationale adiacente acesteia.

Citeste si: TRAFIC INGREUNAT pe autostrada Bucuresti-Pitesti din cauza ploii

Conducatorii auto sunt sfatuiţi sa circule cu viteza foarte redusa, adaptata permanent conditiilor concrete de drum si trafic, iar cei care incheie coloanele de autovehicule trebuie sa puna in funcţiune luminile de avarie, pentru a-i avertiza pe cei ce se apropie cu viteza, din spate, sa incetineasca si, dupa caz, sa opreasca in timp util, evitandu-se astfel producerea de coliziuni.

Citeste si: CENTRUL INFOTRAFIC: Pe Valea Prahovei se circula in conditii de PLOAIE

Sursa foto: youtube.com