DN2 si DN 17A AU FOST REDESCHISE traficului rutier

TRAFICUL RUTIER a fost OPRIT incepand cu ora 14.50 pe DN2 Siret-Iacobesti si DN17A Dornesti-Ratos, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile si pentru a se permite utilajelor de deszapezire sa actioneze in vederea curatarii suprafetei carosabile, a anuntat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

UPDATE 19.13: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat ca, incepand cu ora 18.05, in judetul Suceava, DN2 Siret-Iacobesti si DN17A Dornesti-Ratos au fost REDESCHISE traficului rutier.

UPDATE 18.01: PORTUL MIDIA a fost REDESCHIS incepand cu ora 17.30, a anuntat Centrul Infotrafic.

UPDATE 16.58: PORTUL MIDIA a fost INCHIS traficului maritim incepand cu ora 15.45, din cauza VANTULUI puternic, a anuntat Centrul Infotrafic.

Potrivit sursei citate, este absolut necesar ca toti conducatorii auto sa respecte indicatiile si recomandarile politistilor rutieri si sa permita accesul utilajelor de deszapezire.

Citeste si: COD GALBEN de VANT PUTERNIC, pentru Bucuresti si 12 judete

Centrul Infotrafic a mai anuntat ca la ora 15.50, in judetul Maramureş, pe DN18 Baia Sprie-Mara (Pasul Gutai) a fost ridicata restrictia de circulatie pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone.

Citeste si: ALERTA de VREME REA: Se intorc PLOILE, VANTUL si NINSORILE

Sursa foto: romaniatv.net