Traficanti de DROGURI prinsi in Vama Veche si Mamaia

Tigari confectionate artizanal, bile din aluminiu cu COCAINA sau CANNABIS si comprimate ECSTASY au fost gasite de politistii ANTIDROG, in ultimele 24 de ore, asupra unor tineri veniti sa petreaca MINIVACANTA de 1 Mai in statiunile Vama Veche si Mamaia.

Potrivit Politiei Judetene Constanta, vineri seara au fost prinsi, in statiunea Vama Veche, 11 tineri, cu varste cuprinse intre 17 ani si 27 de ani, care aveau asupra lor DROGURI DE RISC.

Astfel, politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate au gasit, in bagajele unui tanar din Piatra Neamt, un plic cu un gram de CANNABIS, iar asupra unei tinere din Iasi doua tigari confectionate artizanal si un plic cu 1,5 grame de CANNABIS. Astfel de pliculete cu CANNABIS sau tigari artizanale au mai fost gasite si asupra unor tineri din Constanta, Bucuresti, Brasov, Ilfov, Teleorman sau Prahova.

Citeste si: DOSARE PENALE PENTRU 18 TINERI DEPISTATI CU DROGURI DE RISC IN VAMA VECHE SI MAMAIA

Si in statiunea Mamaia politistii au continuat, in noaptea de vineri spre sambata, controalele pentru depistarea detinatorilor ilegali de SUBSTANTE INTERZISE si combaterea traficului de DROGURI, fiind prinsi, in zona unui club, patru tineri cu varste cuprinse intre 18 ani si 32 de ani, care aveau diferite tipuri de DROGURI. Asupra unuia dintre ei au fost gasite, in urma perchezitiei corporale, 22 de comprimate de ECSTASY si trei bile cu COCAINA a cate un gram.

Tanarul a recunoscut ca le detinea pentru vanzare si a fost retinut, urmand sa fie dus in instanta cu propunerea de arestare preventiva pentru trafic de DROGURI de mare risc.

Citeste si: 1 MAI. PESTE 700 DE JANDARMI SI POLITISTI VOR ASIGURA ORDINEA IN MINIVACANTA DE 1 MAI LA MARE

Ceilalti 14 tineri sunt cercetati penal pentru detinere fara drept de DROGURI de risc in vederea consumului propriu.

Si joi, politistii constanteni au prins cu DROGURI 18 tineri veniti in statiunile Vama Veche si Mamaia.

Sursa foto: realitatea.net