TRAFICANTI de DROGURI RETINUTI la AUTOGARA MILITARI din CAPITALA

Trei TRAFICANTI de DROGURI care aduceau mari CANTITATI de STUPEFIANTE din SPANIA au fost RETINUTI de procurorii DIICOT, dupa ce doi dintre acestia au fost prinsi in flagrant cu aproape 2,5 kilograme de CANABIS, in AUTOGARA MILITARI din Capitala.

Potrivit Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), procurorii i-au retinut pe MARIAN GHEORGHE, pentru TRAFIC de DROGURI si trafic international de droguri de risc, AUREL CONSTANTIN VLADESCU si IONUT STRIMBEANU, pentru complicitate la cele doua infractiuni, acestia urmand sa fie dusi la TRIBUNALUL BUCURESTI, cu propunere de ARESTARE PREVENTIVA. Cei trei sunt acuzati ca au procurat mari cantitati de droguri din Spania si le-au adus in Romania.

CITESTE SI: Constanta: Grupare de traficanti de DROGURI, destructurata de procurorii DIICOT 

“In data de 18 ianuarie, inculpatul MARIAN GHEORGHE a fost prins in flagrant in zona AUTOGARII MILITARI din municipiul Bucuresti, avand asupra sa cantitatea de aproximativ 2,476 kilograme CANABIS, care a fost achizitionata din Barcelona – Spania de catre numitul IONUT STRIMBEANU si care era destinata vanzarii pe teritoriul Romaniei”, se arata intr-un comunicat de presa al DIICOT.

Surse din randul anchetatorilor au declarat, pentru Mediafax, ca gruparea era condusa de AUREL VLADESCU, un traficant care facea regulat curse Bucuresti – Barcelona, unde negocia cu dealerii spanioli. Tranzactiile erau apoi finantate de IONUT STRIMBEANU, drogurile fiind aduse in Romania cu autocarul, de diferiti carausi.

CITESTE SI: TRAFICANTI de DROGURI, RETINUTI de procurorii DIICOT 

Duminica, MARIAN GHEORGHE a coborat in AUTOGARA MILITARI, dintr-un autocar care venea din Spania, cu un bagaj pe care i l-a predat lui AUREL VLADESCU. In urma perchezitiei, politistii si procurorii au descoperit in bagaj aproape 2,5 kilograme de CANABIS.

Ulterior, anchetatorii l-au prins si pe IONUT STRIMBEANU, la acesta fiind gasite un aparat pentru vidat si un cantar electronic.

Sursa foto: realitatea.net