TRAFICUL AERIAN DIN TURCIA A FOST PERTURBAT DIN CAUZA UNOR FURTUNI VIOLENTE

Zeci de zboruri au fost anulate sau au avut intarzieri vineri, in Turcia, din cauza furtunilor insotite de rafale violente de vant, care au afectat Istanbulul pentru a doua zi consecutiv, au anuntat autoritatile, citate de AFP.

Sute de pasageri erau blocati la pranz pe aeroportul international Ataturk din metropola turca, unde numeroase avioane care urmau sa plece spre alte tari aveau intarzieri de cateva ore.  Ploi torentiale se inregistreaza de joi seara in cel mai mare oras din Turcia, care se afla atat pe continentul european cat si pe cel asiatic. 

CITESTE SI: TURCIA: Inaugurarea TGV-ului Ankara-Istanbul, afectata de un INCIDENT TEHNIC 

La Izmir, oras din vest situat la Marea Egee, un adolescent de 16 ani care voia sa acorde asistenta unor persoane aflate in dificultate a fost luat de un torent si a murit inecat, la scurt timp dupa ce a fost filmat de un amator care a strigat dupa ajutor. 

CITESTE SI: ACCIDENT MINIER TURCIA: Doua incendii au izbucnit in mina din Soma cu cateva zile inaintea exploziei

Un avion de mici dimensiuni care transporta un membru al Guvernului turc, ministrul Sanatatii Mehmet Muezzinoglu, a fost nevoit sa aterizeze de urgenta la Tekirdag (nord-vest), din cauza vremii nefavorabile.

Sursa foto: hurriyet.tr