Un incendiu produs langa Autostrada Soarelui a creat un blocaj kilometric in trafic – UPDATE

Traficul pe Autostrada Soarelui a fost deviat

UPDATE ora 21.30: Traficul a fost reluat in conditii normale, potrivit politistilor de la Rutiera.

UPDATE ora 20.40: Sunt probleme in continuare pe A2, pe sensul dinspre Constanta spre Bucuresti. Desi s-a reluat circulatia blocata pentru mai bine de 2 ore din cauza unui incendiu, se circula foarte greu la aceasta ora din cauza valorilor foarte mari de trafic. Mai multe echipaje de politie sunt prezente pe A2 pentru fluidizarea traficului.

Coloanele de autovehicule sunt atat de mari din cauza numarului foarte mare de autovehicule care au plecat dinspre Constanta spre Bucuresti. In acest moment niciun autovehicul nu avanseaza. Desi ar fi trebuit ca circulatia sa fie degajata intr-un timp relativ scurt, nu s-a intamplat asta. Oamenii sunt furiosi, dar sunt si unii turisti carora nu le pasa ca stau in mijlocul autostrazii si continua “distractia” pe care tocmai o incheiasera in statiunile de pe litoral.

Problema incendiului de pe A2 a fost inregistrata la km 82. Coloanele de masini se intind pe cativa kilometri.

Probleme sunt si pe portiunea dintre statiunea 2 Mai si Constanta.

UPDATE ora 19.49: TRAFICUL RUTIER A REVENIT LA NORMAL PE A2. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca incepand cu ora 19.45, se circula in conditii normale pe Autostrada Soarelui.

Reamintim ca, din cauza unui incendiu care a izbucnit in imediata apropiere a autostrazii, la kilometrul 82, pe sensul de deplasare catre Bucuresti, traficul rutier a fost deviat pentru mai bine de trei ore.

STIRE INITIALA: Trafic deviat pe Autostrada Soarelui pe ambele sensuri din cauza unui incendiu de vegetatie produs in apropierea autostrazii. Pompierii se afla la locul incendiului si incearca sa stinga cat mai repede focul, pentru ca traficul sa revina la normal.

Incendiul a izbucnit in jurul orei 17.30 si s-a produs la kilometrul 82 pe sensul de deplasare dinspre Constanta spre Capitala.

Pompierii au ajuns la fata locului si intervin pentru stingerea flacarilor. Traficul rutier a fost deviat pe DN3A.

Soferii trebuie sa fie atenti si pe drumul de la munte spre Bucuresti. Este aglomeratie pe Valea Prahovei, pe tronsonul Predeal-Sinaia-Comarnic pe sensul catre Bucuresti.

AFLA AICI DETALII PRIVIND TRAFICUL RUTIER DE PE VALEA PRAHOVEI

Potrivit televiziunilor de stiri, pe A2 s-au format si blocaje in zona kilometrului 82, unde coloanele de autoturisme se intind pe trei kilometri.