TRAFICUL pe DN 5, BLOCAT de un PROTEST al localnicilor din Uzunu

TRAFICUL rutier pe DN 5 Giurgiu-Bucuresti, artera folosita de sute de romani care se intorc din vacanta in Bulgaria, a fost BLOCAT, duminica dupa-amiaza, timp de peste o ora si jumatate, de un PROTEST al localnicilor din Uzunu, drumul fiind deblocat dupa interventia fortelor de ordine.

Drumul National 5, care face legatura intre Giurgiu si Bucuresti, a fost blocat, duminica dupa-amiaza, timp de peste o ora si jumatate, la intersectia dintre DN 5 cu drumul judetean 603, in satul Uzunu din comuna Calugareni, unde zeci de localnici au traversat in mod repetat o trecere pentru pietoni, in semn de PROTEST fata de faptul ca drumul din localitatea lor este plin de gropi.

Citeste si: Sindicalistii de la METROU ameninta cu GREVA GENERALA, daca Metrorex va trece la Primaria Generala

Potrivit comisarului sef Cristian Suta de la Inspectoratul de Politie Judetean Giurgiu, politistii au fost anuntati prin 112, la ora 14.15, ca drumul este BLOCAT de persoane care traverseaza in mod repetat pe trecerea de pietoni din Uzunu. La momentul sosirii politistilor de la sectia Calugareni, in zona erau cateva persoane, insa numarul protestatarilor a crescut, ajungand pana la aproape 50 de oameni care au traversat strada timp de peste o ora si jumatate.

Citeste si: Sindicalistii din SANATATE cer cresterea SALARIILOR cu 50 la suta

La locul PROTESTULUI au fost mobilizati politisti, jandarmi, luptatori de la Serviciul de Actiuni Speciale, dar si sefii Inspectoratului de Politie Judetean si Inspectoratului de Jandarmi Judetean din Giurgiu, precum si seful Politiei municipale Giurgiu.

Sursa foto: realitatea.net